Les vacances escolars porten novetats

Nova programació a partir del 23 de juny

El 23 de juny, el canal Super3 comença les vacances escolars amb novetats i amb moltes propostes per passar un estiu ben divertit. Destaquen les noves sèries "Leonard" i "Els germans Kratt" i el programa "Els extraordinaris".

Mic

L'espai Mic, adreçat als més petits i que s'emet tres vegades al dia, estrenarà nous molinets inspirats en l'estiu i inclourà sèries com "Pingu", "L'hora del Timmy", "Bob el manetes" o "La Lua i el món".


Molta acció de dilluns a divendres

Els protagonistes dels matins del canal Super3 seran "Marsupilami", "Doraemon", "Els pingüins de Madagascar" i "El club dels caçamonstres". I al migdia, arribaran "Espies de veritat", "Un drama total d'illa", "Gat i gos" i "Els Dalton". L'acció continuarà amb "Bugs Bunny i els seus amics" i "En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan".

Léonard

La novetat per a les tardes serà "Léonard", una nova sèrie en 3D protagonitzada per un curiós inventor amb una llarga barba blanca. En Léonard és tot geni, o almenys això és el que ell es pensa. Aquesta divertida caricatura del famós Leonardo da Vinci inventa les màquines més incongruents i les experimenta amb el seu fidel deixeble, en Basile. El seu pobre ajudant, mandrós, maldestre i que aspira a tenir una vida tranquil·la, sovint acaba ple de cops i nafres. El personatge d'en Léonard va ser creat l'any 1975 com a protagonista d'un còmic que ha aconseguit un gran èxit i que s'ha traduït a 15 idiomes.

I la sèrie "Léonard" donarà pas a "Marsupilami", "Espies de veritat", "Els pingüins de Madagascar" i "Tom i Jerry".


Dues estrenes per als caps de setmana

Els matins de dissabte i diumenge els ocupen "Doraemon", "Els pingüins de Madagascar" i la nova sèrie "Els germans Kratt".


Els germans Kratt

La sèrie és una versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge. Com que els animals no sempre cooperen amb els germans, sovint apareixen problemes divertits i plens de suspens que forcen els germans a confiar en el seu enginy per resoldre'ls. Els germans Kratt han de superar una missió per salvar els animals del planeta de les intencions d'un malvat que planeja crear una legió de robots de biotecnologia, fets amb trossos d'animals, i obtenir el control sobre la natura i el planeta.

Els dissabtes, després d'"Els germans Kratt", s'emetrà el concurs d'anglès "Fish & Chips", i els diumenges, el programa TAGS, que aquest estiu arribarà carregat de novetats (consulteu la nota a part).

Tot seguit, tant dissabte com diumenge, serà l'hora dels personatges més familiars del canal Super3, amb "Els Dalton", "Bugs Bunny i els seus amics" i "Els Tom i Jerry petits", que donaran pas a un nou programa: "Els Extraordinaris".

Els Extraordinaris

Aquest nou programa de producció pròpia, que combina animació i imatge real, fa una pinzellada ràpida als objectes que nens i nenes de 8 a 12 anys utilitzen cada dia i que tenen un punt de genialitat que els fa únics. Són objectes que ens envolten i que ens alegren la vida: els tenim a l'habitació, al pati, a l'escola, al carrer, al lavabo, a la botiga de sota casa… S'explica d'on vénen, per què són com són i per què es diuen com es diuen. Alguns d'aquests objectes són els petards, el xiclet, la tireta, les vambes, el bolígraf, el raspall de dents, el sabó o la goma i el llapis.

I les tardes del cap de setmana les completaran "Léonard", "Marsupilami", "El club dels caçamonstres", "Els pingüins de Madagascar" i "Tom i Jerry".


Altres propostes

A banda de les novetats de programació, el canal Super3 ha preparat altres propostes per aquest estiu.

Concurs Superfoto

Durant tot l'estiu, els súpers podran participar en el concurs Superfoto, que ha organitzat el canal Super3 en col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme. Els súpers que enviïn una foto de les seves vacances a la web super3.cat podran participar en el sorteig d'un cap de setmana en una destinació de Turisme Familiar de Catalunya. A més, totes les fotografies que es rebin es podran consultar a la web i algunes formaran part de la continuïtat del canal Super3 durant tot l'estiu. La família del Super3 convidarà a participar-hi des de l'habitual desconeixement que aquesta família de dibuixos animats té dels costums i les tradicions humanes. Els hàbits associats a les vacances provocaran moltes situacions còmiques dins la casa del Super3.


Noves activitats per als súpers

Aquest estiu, a més de les propostes incloses a la "Guia dels súpers", els membres del club podran gaudir de noves activitats totalment gratuïtes:
- Supercapdesetmanes a Aquadiver i Water World (25-26 juny), al Tibidabo (9-10 juliol) i a Vallnord (20-21 agost)
- Aquòpolis Costa Daurada
- Excursions Costa Brava a tota vela, pel Parc Natural del Montgrí
- Ecorail del Cardener
- Illa Fantasia
- Indoor Karting Gené Dakart Badalona
- Màgia SA, al Teatre Alexandre de Barcelona
- Museu Blau de Barcelona
- Micromundi. Museu de Miniatures de Besalú
- Museu d'Idees i Invents de Barcelona (MIBA)
- Parc Deltaventur de Deltebre
Anar al contingut