Eleccions municipals

L'inici de la campanya, en directe a TV3 i el 3/24

Aquest primer programa especial estarà presentat per Esteve Soler i connectarà amb els actes de les cinc formacions polítiques amb representació general als ajuntaments d'arreu de Catalunya.

TV3 i el 3/24 emeten dijous, a partir de les 12 de la nit, un programa especial per seguir en directe l'inici de la campanya electoral. Presentat per Esteve Soler, l'especial connectarà amb els actes de les cinc formacions polítiques amb representació general als ajuntaments catalans i entrevistarà els candidats a l'alcaldia de Barcelona.

Des del divendres dia 6, TV3 i el 3/24 donaran una àmplia cobertura informativa dels diferents comicis que se celebren el 22 de maig -eleccions municipals, les del Conselh Generau d'Aran i autonòmiques en algunes comunitats-, a través dels "Telenotícies", i d'entrevistes i debats amb els candidats.


Entrevistes als candidats per Barcelona a "Els matins"

A partir de dilluns 9 de maig, Josep Cuní entrevistarà a"Els matins" els cinc candidats a l'alcaldia de Barcelona, seguint un ordre de menor a major segons el resultat obtingut a les últimes eleccions municipals.

El dilluns dia 9 Cuní entrevistarà Jordi Portabella (Unitat per Barcelona); el dimarts 10, Ricard Gomà (ICV-EUiA); el dimecres 11, Alberto Fernández Díaz (PPC); el dijous 12, Xavier Trias (CiU), i el divendres 13, Jordi Hereu (PSC).


El dia 13, el debat a TV3

Els cinc alcaldables per Barcelona seran també els protagonistes del debat que TV3 oferirà el divendres 13 de maig, en directe, després del "TN vespre".

El moderarà Josep Cuní, a les instal·lacions de TV3, i s'emetrà conjuntament per TV3 i BTV. La durada prevista és de 90 minuts.


Edicions especials de l'"Àgora" a partir del dia 16

A partir del dilluns 16 de maig, TV3 emetrà una sèrie d'edicions especials del programa "Àgora", després del "TN vespre", on Xavier Bosch entrevistarà els candidats a l'alcaldia de Barcelona de les cinc formacions que tenen representació al consistori.

El dilluns dia 16, Xavier Bosch entrevistarà Jordi Portabella (Unitat per Barcelona); el dimarts 17, Ricard Gomà (ICV-EUiA); el dimecres 18, Alberto Fernández Díaz (PPC); el dijous 19, Xavier Trias (CiU), i el divendres 20, Jordi Hereu (PSC).


Debats desconnectats, dilluns 9

Per abordar qüestions més específiques de cada territori, la informació pròpia de les eleccions serà present cada dia al "Telenotícies comarques" i el dilluns dia 9, dins del programa "Àgora", s'oferiran debats en desconnexió per Tarragona, Lleida, Girona, Barcelona i la Vall d'Aran.

A més d'aquests debats desconnectats, "Àgora" oferirà també per a tot el territori dos debats temàtics dedicats a qüestions relatives a economia i serveis, el que ofereix avui dilluns 2 de maig, i un sobre seguretat i civisme, el 16 de maig.

El 20 de maig, poc abans de la mitjanit, TV3 i el 3/24 seguiran el tancament de la campanya, amb un programa especial, que recollirà els actes finals de les diferents formacions polítiques.


El 22 de maig, especial eleccions

I, el diumenge 22, TV3 i el 3/24 oferiran durant tot el dia informació sobre la jornada de comicis a través d'avanços informatius i dels "Telenotícies", que connectaran amb els diferents punts d'interès.

A partir de les 19.55, s'oferirà un programa especial presentat per Núria Solé, Joan Carles Peris i Josep Cuní. A les 20.00 arribaran les dades del sondeig i, a partir de les 21.00, les primeres dades de l'escrutini, les reaccions dels candidats i la valoració del resultat de les urnes.
Anar al contingut