Futbol

El Reial Madrid i el Barça es veuen les cares al Bernabéu

Segueix el gran clàssic de la Lliga en directe i tots els programes especials que TV3 i Esport3 oferiran abans i després del matx!

Aquest dissabte el Reial Madrid i el Barça es veuen les cares al Santiago Bernabéu en un partit que pot deixar sentenciada la Lliga i que es podrà seguir en directe a TV3 i 3HD a partir de les 21.50.

Televisió de Catalunya oferirà una cobertura especial del gran clàssic durant tot el dia. La informació sobre el matx començarà ben aviat al canal Esport3: a partir de les 14.00, amb una edició de 45 minuts del programa "Esport Club", a càrrec de Pere Bosch i Francesc Sòria. Hi haurà connexions amb els hotels de concentració dels equips i amb el restaurant on tenen previst fer el tradicional dinar de les directives.

A la tarda, a partir de les 17.00 i fins a les 18.00, hora de l'inici del partit de la Segona Divisió A Girona-Elx, que emetrà, en directe, el canal Esport3, s'oferirà una segona edició d'"Esport Club". En aquesta edició, que s'emetrà des de l'estadi Santiago Bernabéu, hi haurà una tertúlia entre periodistes, moderada Bernat Soler. Participaran en la tertúlia: Marta Carreras (Catalunya Ràdio), Carles Fité (RAC1), Lluís Flaquer (Cadena SER) i Josep Maria Brunet ("La Vanguardia").

Mentrestant, entre les edicions del programa, els espectadors de TV3 tindran tota les novetats d'última hora, a través de la informació esportiva dels "Telenotícies cap de setmana migdia", que presentarà Àlex Castells. I el canal de notícies 3/24 n'informarà també en les rodes informatives.

Al vespre, "Esport Club" tornarà, a partir de les 20.00, amb emissió simultània, ara, a TV3 i el seu canal esportiu. En aquesta tercera edició s'oferiran imatges, entre d'altres, de la sortida dels equips dels seus hotels de concentració i l'arribada a l'estadi Santiago Bernabéu. Els conductors seran Xavier Valls i Bernat Soler, amb les anàlisis tècniques d'Àngel Pichi Alonso. Els contertulians en aquesta franja horària seran: Martí Perarnau, periodista resident a Madrid, i Pere Sánchez, president de la Peña Madridista Quinta del Buitre de Terrassa. Aquesta edició, que acabarà a TV3 a les 20.50, continuarà al canal Esport3 fins a les 21.50. I, a partir d'aquella hora, arribarà la transmissió del Madrid-Barça, que s'emetrà, a TV3, amb Bernat Soler i Àngel Pichi Alonso.

Després del matx, el programa "El vestidor" farà balanç del partit amb Xavier Valls, Bernat Soler i Àngel Pichi Alonso. I diumenge hi haurà també la ressaca del partit, que tindrà cabuda en la informació esportiva dels "Telenotícies", les rodes del canal 3/24 i el "Hat-trick Barça".
Anar al contingut