Poesia catalana

El 33 presenta "L'amor dels poetes"

En el marc del Dia Mundial de la Poesia, aquest documental parla sobre el sentiment amorós a través de diverses veus de la poesia catalana contemporània i dels seus poemes.

Aquest dilluns, el 33 presenta el documental "L'amor dels poetes". Imatge, poesia, música i sentiments. Aquests són els principals ingredients d'un documental que parla del sentiment amorós a través de diverses veus de la poesia catalana contemporània i dels seus poemes.

El documental recull els testimonis de poetes com Màrius Sampere, Anna Lacruz, Joan Margarit o Francesc Parcerisas en tant que transmissors d'un sentiment universal i d'interès general com és l'amor, però amb un punt de vista diferent. Els sentiments, i en especial l'amorós, són la matèria primera amb què els poetes treballen. Fa segles que l'observen, el descriuen, el comenten i el representen. És per això que d'aquestes converses sorgeixen noves i impactants revelacions, matisos curiosos i filosofies originals.

El treball es completa amb una recopilació de poemes recitats per personalitats del món polític, artístic i cultural català, com Sol Picó, Eduard Punset, Laia Marull o Benedetta Tagliabue, per esmentar-ne només algunes.

La selecció acurada dels poemes proposa un viatge a través dels diversos estadis o sentiments de l'amor acompanyats d'una banda sonora original per a cada poema.
Anar al contingut