Memòria històrica

"Taller" estrena "Los Cañones, els antiaeris del Carmel"

El cim del turó de la Rovira, al barri del Carmel de Barcelona, és un d'aquells llocs, moltes vegades oblidats, on la història es pot veure i tocar si ens fixem en els seus petits detalls.

Aquest dimecres, "Taller" estrena el documental "Los Cañones, els antiaeris del Carmel", un treball de Jordi Busquets.

Sinopsi

El cim del turó de la Rovira, al barri del Carmel de Barcelona, és un d'aquells llocs, moltes vegades oblidats, on la història es pot veure i tocar si ens fixem en els seus petits detalls. Un grup de joves coneixeran les connexions de l'espai amb la Guerra Civil i el barraquisme de mitjans del s. XX, a través de les vivències i records dels seus protagonistes, i reflexionaran sobre la importància de la memòria històrica.

L'autor

Jordi Busquets, creatiu publicitari i realitzador audiovisual, és llicenciat en Comunicació Audiovisual i en Publicitat i RP. Anteriorment, ha realitzat els documentals "La Clota" i "El Fonoll, poble naturista".


A continuació, "Taller" reemetrà "El somni del Pepe", de Pedro Rafael Gómez. Al pluricultural barri del Raval de la ciutat de Barcelona hi ha la Casa Taller de Titelles de Pepe Otal, el paradís de l'artesania, un lloc carregat d'històries, somnis i encants, on qualsevol peça de fusta, retall de tela, clau, guix o cadira que trobes allà té vida, memòria i amb una mica d'atenció fins i tot podríem escoltar-los.
Anar al contingut