Documental

"Taller" estrena "El gran somni d'en Rudloff"

Un eminent escriptor alemany afectat de nanisme s'instal·la a finals dels anys vuitanta en un castell medieval d'un poble de la Catalunya interior. Hi treballa en un projecte ambiciós, però tres mesos després mor.

Aquest dimecres, "Taller" estrena "El gran somni d'en Rudloff", un documental d'Andreas Strasser.

Un eminent escriptor alemany afectat de nanisme s'instal·la a finals dels anys vuitanta en un castell medieval d'un poble de la Catalunya interior. Hi treballa en un projecte ambiciós, però tres mesos després mor. Per què va morir? Què hi feia, al castell? El documental és una recerca de la història de l'escriptor alemany i el seu últim gran somni.

Biografia

Andreas Strasser, nascut a Stuttgart (Alemanya) l'any 1981, va estudiar Anàlisis de Cultura dels Media a Itàlia i Alemanya. Fa tres anys, va instal·lar-se a Barcelona, on es va especialitzar en cinema documental. Després de la seva participació al Talent Campus de la Berlinale, va col·laborar en la realització del llargmetratge documental "Bar Carmel". Està especialment interessat en temes socials, biografies i perspectives culturals.
Anar al contingut