El poder de la ment

Anthony Blake visita "Divendres"

A punt d'estrenar el seu espectacle sobre la por, "No vengas solo", Blake ens farà una demostració de mentalisme a plató. I des de Gavà, donarem consells per trobar la disfressa ideal per aquest Carnaval.

Existeix el mentalisme, o tot és un engany? Ens visita Anthony Blake, a punt d'estrenar el seu espectacle sobre la por "No vengas solo". També ens farà una demostració en directe a plató.

Com cada dimecres, a "Divendres", un cara a cara enfrontarà de nou Ernest Folch amb Xavier Sardà.

Com és que tants jugadors del Barça viuen a Gavà? Aprofitant la nostra estada en aquesta localitat, en parlarem amb Lluís Canut i amb assessors immobiliaris.

També des de Gavà, donarem consells d'última hora sobre el Carnaval, per si encara no heu decidit què voleu fer el cap de setmana: una proposta per a cada tipus de persona. Parlarem de quines són les disfresses més típiques amb la Judith Arnabat, personal shopper, i us explicarem quina és la disfressa perfecta per a cada persona. Per acabar, coneixerem la Bereniç, una de les millors cosplayers del món i experta en disfresses, que ens donarà alguns consells.

Finalment, ens acostarem a la Festa de Cultura del Carrer que fan a Gavà i presenciarem una demostració en directe de breakdance i skate.
Anar al contingut