Música i humor

TV3 roda "Pop ràpid", una sitcom de producció pròpia per al 33

Es tracta d'una sèrie de 13 capítols en què la música té un paper protagonista. La seva estrena està prevista per a la primavera vinent.

Música independent, humor i modernitat es barregen entre els ingredients de "Pop ràpid", sitcom de 13 capítols que TV3 roda aquests dies a Badalona. És una sèrie de ficció de producció pròpia que la cadena prepara per al 33 i que està previst emetre la primavera vinent.

Els protagonistes de "Pop ràpid" són el Fede i l'Albert, els components de The Fredericks, un grup de pop ràpid que intenta obrir-se camí en el món de la música i que passa bona part del temps en una sala de concerts on actuen els principals grups de l'escena musical catalana.

Fede i Albert, interpretats respectivament per Francesc Ferrer i Alain Hernández, superen ja la trentena i estan tan interessats a triomfar dalt de l'escenari com a sentir-se integrats entre els més moderns de la ciutat.

Al voltant d'aquests dos personatges, dels responsables de la sala i de tots aquells que la freqüenten habitualment s'estructura una sèrie d'humor en què la ficció comparteix protagonisme amb actuacions dels principals grups de l'escena musical catalana.


Pop català a la trama

Dirigida i escrita per Marc Crehuet, "Pop ràpid " vol servir també de plataforma de divulgació del treball dels músics de casa nostra i en cada capítol introdueix dues actuacions d'un grup musical. N'hi ha una que forma part de la mateixa trama i l'altra serveix per tancar el capítol.

La llista de grups que intervindran a "Pop ràpid" inclou noms que omplen escenaris arreu de Catalunya i també formacions emergents i DJ. Són Love of Lesbian, Mishima, The New Raemon, Manos de Topo, Standstill, El petit de Cal Eril, Fred i Son, Maria Coma, Me and the Bees, Miqui Puig, Sanjosex, Tiki Phantoms, La Banda Municipal del Polo Norte, Extraperlo, Meneo, Tokio Sex Destruction, Mazoni, Surfing Sirles, Le Pianc, Mujeres, The Excitements, The suicide of western Culture, Senderos i Julio Bustamante.

Entre els DJ hi ha DJ Coco, Òscar Dalmau, DJ Pegatas, The Rats i Metherzacker.

A més, al bar de la sèrie hi ha una zona d'exposicions i a cada capítol es podran veure obres (il·lustracions, quadres, fotos) d' artistes com Reskate (Colectivo Nube), El Hombre Sapo, Amaia Arravánzola i Gloria Vilches.


Rodatge fins a l'abril

El rodatge de "Pop ràpid" té lloc aquests dies a Badalona, on l'equip treballarà fins a finals del mes d'abril.

En el repartiment de la nova sèrie, a més de Francesc Ferrer i Alain Hernández, intervenen també Anna Bertran (Laia) i Betsy Túrnez (Gina), com a protagonistes, i Miqui Esparbé (Toni), Xesc Cabot (Òscar), Sergi Torrecilla (Dani), David Verdaguer (Enric) i Laya Martí (Clàudia), entre els secundaris.
Anar al contingut