Economia

Els vins catalans, a "Valor afegit"

Al programa parlarem sobre els vins i els caves catalans que són poc coneguts però de gran qualitat; entrevistarem el president de Vueling, Josep Piqué, i coneixerem més a fons la firma de disseny industrial Santa & Cole.

Al programa "Valor afegit" d'aquesta setmana tractarem aquests temes:

GRANS VINS, POC MÀRQUETING

Els vins i els caves catalans han aconseguit una qualitat excel·lent, però encara són poc coneguts al món. Podran ajudar a descobrir-los les opinions d'un dels màxims gurus en la matèria, el nord-americà Jay Miller, que ha estat fa pocs dies tastant els vins catalans. Accions de màrqueting com aquesta visita són fonamentals per situar el sector a escala internacional.

ENTREVISTA A JOSEP PIQUÉ, PRESIDENT DE VUELING
L'exministre d'Indústria i Exteriors ens explica les claus de l'èxit de la companyia que presideix, que ha aconseguit mantenir uns comptes sanejats tot i les dificultats del sector aeronàutic arran de la crisi. Piqué defensa la catalanitat de la primera aerolínia del Prat i torna a criticar les ajudes públiques als seus competidors, com Spanair.

PENSAT PER: SANTA & COLE
La nostra sèrie sobre innovació es fixa en aquesta firma de disseny industrial, creada fa 25 anys a Catalunya i coneguda internacionalment.
Anar al contingut