Emocions i superació

Es presenta "Polseres vermelles" amb tots els seus protagonistes

La nova sèrie de TV3, creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, s'ha presentat en roda de premsa amb tots els protagonistes d'aquesta història sobre l'amistat, la superació i les ganes de viure d'un grup de joves en un hospital.

"Polseres vermelles", la nova sèrie de TV3 que s'estrena dilluns 24 a partir de les 22.25, s'ha presentat en roda de premsa amb la presència de Carles Manteca, responsable d'Antena i Programació de TV3; Julio Fernández, president de Filmax; Jordi Roure, cap de Dramàtics de TV3; Albert Espinosa, creador i guionista; Pau Freixas, director, i els sis nens protagonistes: Àlex Monner, Igor Szpakowski, Joana Vilapuig, Nil Cardoner, Mikel Iglesias i Marc Balaguer.

La sèrie ens mostra el Roc, l'Ignasi, el Lleó, el Jordi, la Cristina i el Toni: els "Polseres vermelles", un grup de nois que viuen dia a dia en un hospital per diverses raons i que formaran un grup on cadascú tindrà el seu rol dins la colla: el líder, el guapo, l'imprescindible, el segon líder, la noia i el llest. Les seves històries, inquietuds i, sobretot, les ganes d'enamorar-se i de descobrir coses noves, seran els protagonistes dels tretze capítols.

"Buscàvem innovar una mica, en temàtica, en protagonistes i seguir apostant per la qualitat", ha confessat Carles Manteca, responsable d'Antena i Programació de TV3, i ha afirmat que "el valor de la sèrie són els valors humans".

Valors com l'amistat i la superació personal són el motor de la sèrie. Tal com ha comentat Jordi Roure, cap de Dramàtics de TV3, "és una sèrie d'emocions amb una certa èpica en cada capítol".

Els autèntics protagonistes de la sèrie son els nens i la seva evolució, per aquesta raó, i a diferència d'altres produccions, els metges han cedit el protagonisme als pacients. En paraules del seu guionista, Albert Espinosa, "és una sèrie on es creen els caràcters dels nens. Són uns nens a qui els passa alguna cosa que provoca que canviïn els seus caràcters", i afegeix que "la gràcia era explicar com és la gent que realment veiem a l'hospital quan estem allà, com son els zeladors o les infermeres". També ha volgut destacar que la sèrie es basa "en les històries dels amics que he tingut a l'hospital i de les conferències que he anat fent des de fa més de deu anys".

El director Pau Freixas ha volgut destacar la voluntat d'aconseguir "un to positiu i de superació en un món com són els hospitals" i "que la perspectiva sobre un món com aquest la canviem encara que sigui un mil·límetre de la gent que miri la sèrie".

Julio Fernández ha volgut remarcar que "aquesta sèrie no la faria una televisió comercial, és un producte ideal per a una cadena pública com TV3" i que el projecte "ha estat una aportació d'experiències per fer un bon producte" entre TV3 i Filmax.

Els joves protagonistes

"Un dels secrets de la sèrie és que el director ha tractat els joves actors com veritables polseres vermelles, és com aquests voldrien ser tractats pels adults", ha afirmat Roure. Albert Espinosa, per la seva part, ha afegit que "hi ha dos punts forts de la sèrie: un és el Pau Freixas, que s'ha convertit en la meva ànima bessona, i l'altre són els nens actors que van conviure en una casa de colònies durant el rodatge".

Els joves s'han mostrat molt contents per la seva participació a la sèrie i han destacat el bon ambient durant tot el rodatge. L'actor Àlex Monner, que interpreta Lleó, el líder del grup, ha comentat que "va ser molt fàcil, estàvem desitjant anar a rodar perquè era com una aventura". I sobre el seu personatge ha destacat que l'ha "ajudat molt com a actor i com a persona. Li falta una cama i és el líder de l'hospital però quan surt de l'hospital no sap res".

El primer capítol de la sèrie es podrà veure en exclusiva per internet dissabte a partir de les 09.00 a través del TV3alacarta, abans que s'emeti per televisió. Cinc nois, una noia, un hospital i moltes emocions per viure. Benvinguts al món dels "Polseres vermelles"!
Anar al contingut