Per poder descansar bé

El doctor Estivill ens ensenya a dormir, a "Divendres"

Ens visita el doctor Estivill, que acaba de publicar el llibre "Dormir bé per a dummies". A més, escoltarem en directe el nou single de Gossos, "Un nou paisatge".

Aquest divendres, a la tertúlia de "La Riera", tenim de convidat l'Oriol (l'actor Joan Muntal), amb qui parlarem sobre si ell i la Mireia han de continuar junts o no. Com que està a punt de tenir un fill li farem algunes "pràctiques", i li donarem alguns consells per ser un bon pare. Igualment, parlarem dels nous personatges que han anat apareixent a "La Riera" i que ja han agafat pes: analitzarem l'amistat entre l'Albert Flaquer i la Mariona, de l'Elisenda, la filla de la família Bosch, i del Sergi i la Maribel, ara que sembla que el seu "tema" comença a rebrotar...

També rebrem al plató de "Divendres" la visita del doctor Eduard Estivill, que acaba de publicar el llibre "Dormir bé per a dummies", un llibre per aprendre a dormir i descansar bé. Veurem si la gent realment dorm menys per culpa de la crisi o quines conseqüències pot produir dormir malament.

També ens visita l'expert en temes paranormals Josep Guijarro amb una exclusiva: ell mateix ha gravat una nau alienígena a Barcelona, i en portarà el vídeo amb el testimoni. Marxarem de cap de setmana amb la música dels Gossos, que ens presentaran en directe el seu nou single, "Un nou paisatge".
Anar al contingut