El millor jugador

La gala de la Pilota d'Or

"Esport club" ofereix un programa especial sobre la gala que tindrà lloc a Zuric i en la qual s'entregaran els màxims guardons que atorga la FIFA. Els candidats: Messi, Xavi i Iniesta.

TV3 transmetrà dilluns la gala de la Pilota d'Or, que tindrà lloc a Zuric i en la qual s'entregaran els màxims guardons que atorga la FIFA. En la categoria dels jugadors, els tres aspirants són els blaugrana Xavi, Iniesta i Messi.

La transmissió des de la ciutat suïssa formarà part d'una edició especial del programa "Esport club", "Esport club: Pilota d'Or", que començarà a les 18.15 i que s'allargarà fins a les 20.35, i que també emetrà el canal Esport 3. Aquest especial tindrà tres parts: fins a les 19.00, la catifa vermella amb l'arribada dels convidats; a partir de les 19.00, transmissió de la Gala FIFA, que inclou l'entrega de la Pilota d'Or, i a partir de les 20.00, les reaccions dels protagonistes i el perfil del guanyador.

Des del plató, Xavier Valls, Pichi Alonso i Bernat Soler conduiran el programa, i Víctor Patsi i Jordi Grau narraran la gala des de la ciutat suïssa. Hi haurà també connexions amb Fuentealbilla, la població manxega on va néixer Iniesta, amb la Masia del Barça, i amb altres punts que són símbols d'aquesta generació de jugadors blaugrana.


Seguiments durant tot el dia

El programa "Els matins" farà connexions a primera hora amb la sortida de l'ambaixada blaugrana des de la mateixa Masia. N'informarà Jordi Sanuy.

El magazín de la tarda "Divendres" connectarà amb Zuric per mostrar els preparatius de l'esdeveniment.

Els "Telenotícies" i el 3/24 faran connexions amb els enviats especials de TV3 a Zuric, Jordi Grau i Víctor Patsi. A més, una càmera de TV3 viatjarà amb l'avió privat dels nominats i de l'ambaixada blaugrana.


Esport 3


A més d'emetre simultàniament les dues edicions d'"Esport club", l'Esport 3 ha preparat una programació monogràfica sobre els tres candidats a la Pilota d'Or que inclou reportatges i documentals, com, per exemple, "Xavi 550", "Sempre Xavi", "Don Andrés" o "Messi: els 100 gols a la Lliga".

Al voltant de les 15.00 s'oferirà la roda de premsa internacional dels tres candidats.
Anar al contingut