El millor cinema català

Travessa "Divendres" dels Premis Gaudí 2011

Encerta els nominats als Premis Gaudí 2011 i guanya un dels 10 passis dobles que sortegem per anar gratis al cinema tot l'any!

Participa en la travessa dels nominats als Premis Gaudí 2011, i guanya un dels 10 passis dobles que sortegem a "Divendres" per anar gratis al cinema tot l'any!

És molt senzill: només has d'escollir una opció guanyadora en les categories de millor pel·lícula en llengua catalana, millor protagonista masculí i millor protagonista femenina. Entre tots els encertants farem un sorteig, on regalarem 10 passis anuals per a dues persones per anar al cinema gratis.

Clicant aquí trobaràs el formulari de participació: 

A) Millor pel·lícula en llengua catalana

1. "Elisa K", de Judith Colell i Jordi Cadena, escrita per Jordi Cadena i basada en la novel·la "Elisa Kiseljak", de Lolita Bosch, i produïda per Oberon Cinematográfica i Televisió de Catalunya.
2. "Herois", de Pau Freixas, escrita per Albert Espinosa i Pau Freixas, produïda per Media Films, amb la producció associada de Televisió de Catalunya.
3. "La mosquitera", escrita i dirigida per Agustí Vila, i produïda per Eddie Saeta i Televisió de Catalunya amb la participació de TVE.
4. "Pa negre", escrita i dirigida per Agustí Villaronga, i produïda per Massa d'Or Produccions i Televisió de Catalunya, amb la participació de Televisió Espanyola.

B) Millor protagonista masculí

1. Ryan Reynolds, per "Buried" ("Enterrat").
2. Jordi Mollà, per "El cònsol de Sodoma".
3. Eduard Fernández, per "La mosquitera".
4. Francesc Colomer, per "Pa negre".

C) Millor protagonista femenina

1. Aina Clotet, per "Elisa K".
2. Clara Galí, per "La llegenda de l'innombrable".
3. Emma Suárez, per "La mosquitera".
4. Nora Navas, per "Pa negre".
Anar al contingut