Solidaritat i diversió

Festa a la Maquinista per La Marató

El centre neuràlgic de les activitats de La Marató estarà ubicat al centre comercial La Maquinista de Barcelona. Xavi Coral i Espartac Peran faran de mestres de cerimònia de la gran festa de "La Marató de TV3" a La Maquinista.

El centre neuràlgic de les activitats de La Marató estarà ubicat al centre comercial La Maquinista de Barcelona, on Xavi Coral i Espartac Peran faran de mestres de cerimònia de la gran festa.  

Des de primera hora del matí, la periodista Tatiana Sisquella i tot l'equip d'"El suplement" de Catalunya Ràdio estarà fent el programa en directe. Ells donaran el tret de sortida de les activitats que es faran a La Maquinista.

El Servei d'Emergències Mèdiques, el SEM, habilitarà una carpa en què faran divulgació sobre la prevenció i el tractament de les lesions medul·lars i cerebrals. Molt a prop tindran el col·lectiu ECOM que muntarà un circuit per conscienciar els assistents de la dificultat dels afectats per moure's amb cadira de rodes per la ciutat. A la cita tampoc hi faltaran els Bombers de Granollers. Aquest col·lectiu estarà venent calendaris solidaris i, a més a més, farà una demostració d'un rescat d'un vehicle accidentat. L'escola Joso Còmics farà caricatures per a tothom qui vulgui col·laborar amb un donatiu per La Marató.

Per entretenir el personal, hi haurà un escenari ple d'actuacions durant tot el matí. Hi passaran els grups Teràpia de Shock, Always Drinking Marching Band i Macedònia.
També es comptarà amb la presència del mentalista Ramon Fauria i aniran a donar el seu suport a la gent del Super3 i el TAGS.

En l'espai de La Maquinista es posarà punt final a la "flashmob" de "La Marató". Després d'unes quantes setmanes fent ballar a Catalunya gràcies a la col·laboració del programa "Divendres", arriba l'hora de fer l'últim ball.Cap al migdia, més de 1.000 persones es reuniran per ballar el "Seré feliç" de Susanna Bey –que cantarà en directe-, tot formant un mosaic en forma de proveta gegant que anirà desplegant missatges.

Ja per acabar, a la tarda, a la pista de gel de La Maquinista hi haurà una actuació de l'espectacle "Celebration on Ice" que es pot veure actualment a Portaventura.
Anar al contingut