Magazín cultural

Joel Joan porta la "Pluja constant" a "Ànima"

L'actor català passa pel plató d'Ànima per parlar-nos del seu paper al muntatge teatral "Pluja constant" i de les bones crítiques que està rebent.

L'actor Joel Joan visita dilluns 13 de desembre el plató d'Ànima. L'actor ha recollit crítiques elogioses pel seu treball a l'obra "Pluja constant", que ha dirigit Pau Miró i que interpreta juntament amb Pere Ponce. Com a president de l'Acadèmia del Cine Català, Joel Joan prepara pel mes que ve l'entrega dels quarts Premis Gaudí.

En l'àmbit literari conversem amb l'escriptor Marc Pastor, que, després d'un debut sonat en la novel·la negra, ha fet una incursió en el gènere de la ciència-ficció amb el seu nou llibre "L'any de la plaga".

El programa ofereix igualment un reportatge de la cantant de hip-hop La Mala Rodríguez, dies abans del concert de presentació a Barcelona del seu nou disc "Dirty Ballerina".

Amb la reportera del programa, Júlia Bertran, ens endinsem en el món de l'art i del disseny britànic amb motiu de dues exposicions ben diferenciades, a la Fundació Miró i a l'estudi Villarosàs de Barcelona. I amb el nostre reporter Jofre Font seguim el dia a dia de Baró d'Evel, una de les companyies de circ més destacades dels últims temps, distingida aquest 2010 amb un dels Premis Nacionals de Cultura que concedeix el CONCA.

I en sintonia amb la programació especial del 33, "D'aquíd'allà", aquest mes de desembre "Ànima" s'ocupa de diferents expressions artístiques (música, literatura, cinema...) produïdes per catalans arribats de Colòmbia.

Anar al contingut