En directe des de la Pobla de Segur

Laia Ferrer i el Puyol de "Crackòvia" presenten les campanades

A més, aquesta nit del 31 de desembre, TV3 oferirà un especial "Polònia", una edició de "Crackòvia" i un programa musical que recollirà actuacions dels millors especials de Cap d'Any de la dècada.

La periodista de l'equip de Fórmula 1 de TVC Laia Ferrer i el Puyol de "Crackòvia" (Jordi Ríos) presentaran les campanades a TV3, en directe, des de la Pobla de Segur. A més, la nit del 31 de desembre, TV3 oferirà un especial "Polònia", una edició de "Crackòvia" amb la intervenció del jugador del Barça Carles Puyol i un programa musical que recollirà actuacions dels millors especials de Cap d'Any de la dècada.


22.15 "Polònia": millors moments

Resum del "Polònia" 2010 amb el millor de l'any: Bob l'Estatut, el cas Palau, Obama a la Casa Blanca, les desventures del tripartit de Montilla o el canvi de govern a Catalunya, entre molts altres gags.


23.25 "Crackòvia" especial Puyol

L'equip de "Crackòvia", el programa que ofereix una visió de l'actualitat esportiva a través del gag, prepara una edició especial de 30 minuts de durada per la nit de Cap d'Any que inclou la intervenció del capità del Barça, Carles Puyol, i el seu "alter ego" crakcovià, al qual dóna vida l'actor Jordi Ríos.

Els personatges de Crackòvia es preparen per celebrar la revetlla de Cap d'Any, però Puyol, acompanyat de Piqué s'escapa al món real sense el permís de Guardiola amb la intenció de fer les campanades de TV3 amb la Laia Ferrer. Aconseguirà arribar a la Pobla de Segur abans de mitjanit?


23.55 Campanades

Després de quatre anys oferint les campanades des de la Torre Agbar de Barcelona, per acomiadar el 2010 TV3 ha optat per traslladar l'esdeveniment a la Pobla de Segur, seguint amb la seva intenció d'aproximar-se al territori. Les campanades s'oferiran en directe i en HD des de la plaça de la Casa Mauri d'aquesta població del Pallars Jussà, un edifici modernista que és la seu de l'ajuntament, i seran presentades per la periodista d'esports Laia Ferrer i Jordi Ríos caracteritzat de Puyol.


00.10 Gala de Cap d'Any

Aprofitant que aquest any ha deixat enrere la primera dècada del 2000, TV3 presenta un programa de comiat del 2010 que recull les actuacions més destacades, divertides i entretingudes de tots els especials de Cap d'Any dels últims 10 anys, incloent-hi, al costat de les d'artistes consagrats, algunes actuacions de conductors de la cadena que es van poder veure en l'edició del 2006.

El programa comptarà amb felicitacions i desitjos de futur dels presentadors de TVC i dels personatges de "Polònia" i "Crackòvia", que faran de fil conductor de l'especial.
Anar al contingut