Novetat

TV3 estrena l'aplicació de "La Marató" per a telèfons iPhone i Android

També s'ha estrenat una web adaptada per a qualsevol mòbil, des d'on es podran fer donacions.

Fer donacions des de qualsevol lloc amb connexió a internet, seguir el recompte del marcador, informar-se sobre les activitats que es duran a terme arreu de Catalunya o informar-se sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides ja està a l'abast de tots els usuaris dels telèfons iPhone i Android que s'instal·lin l'aplicació gratuïta de "La Marató".

El servei que Sixtemia, Televisió de Catalunya i CCRTV Interactiva han desenvolupat per al programa solidari de TV3 permetrà també, en la versió iPhone, seguir l'emissió en directe de la dinovena edició de "La Marató", que enguany està dedicada a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Els usuaris que no disposin d'iPhone o d'Android també podran fer donacions per a "La Marató" a través de qualsevol telèfon mòbil amb connexió a internet, des de la pàgina m.tv3.cat/marato. Aquest lloc estarà operatiu durant tot l'any, però les donacions per mòbil estaran disponibles fins a l'1 de gener del 2011, i se sumaran a les tradicionals vies de recollida de donacions, com ara internet, el Servicaixa, les transferències bancàries o les trucades al 905 11 50 50 (el dia de "La Marató").

Per altra banda, el 19 de desembre (dia de "La Marató"), els espectadors podran participar en directe al programa a través del mòbil enviant un SMS amb el seu comentari al 27033, amb el text MARATO. comentari. Una part dels beneficis generats per aquests missatges de text se sumaran al comptador de "La Marató" i es destinaran a la recerca biomèdica sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

L'estrena de les versions iPhone i Android de l'aplicació, ja disponibles a l'iTunes Store i a l'Android Market, subratllen el compromís de Televisió de Catalunya per posar els seus serveis a l'abast de tots els espectadors i també per ser present en els nous suports multimèdia. L'aplicació "TV3 en directe", disponible per a iPhone, suma, des de la seva estrena al mes d'abril, més de 170.000 descàrregues. Entre les altres aplicacions que TV3 ha estrenat per a telèfons intel·ligents, destaca la del joc d'"El gran dictat" per a iPhone, amb més de 17.000 descàrregues, o la de "TV3 per a l'iPad", que permet veure el senyal en directe del canal internacional de Televisió de Catalunya i el 3/24, a més d'accedir als vídeos sota demanda del 3alacarta. Més de 15.000 persones disposen ja d'aquest servei.
Anar al contingut