Aposta innovadora

TV3 instal·la una gran pantalla al mercat de la Boqueria

Les emissions de TV3 es poden veure a l'interior del mercat per mitjà d'una gran instal·lació audiovisual consistent en un videowall format per 9 monitors de 47 polzades.

Des d'aquest dilluns 8 de novembre, les emissions de TV3 es poden veure a l'interior del mercat de la Boqueria per mitjà d'una gran instal·lació audiovisual, consistent en un videowall format per 9 monitors de 47 polzades. En total, 8 metres quadrats de pantalla (3,3 x 2,5 metres), que es distribueixen en 4 monitors dedicats a les emissions en directe de TV3, dos monitors més dedicats a emetre dues de les altres cadenes de Televisió de Catalunya, 33, Super3, 3/24, Esport 3... i, finalment, tres monitors dedicats a la informació municipal, del mercat o publicitat que gestiona la mateixa organització de la Boqueria.

La instal·lació funciona des de les vuit del matí fins a les vuit del vespre, de dilluns a dissabte, i està ubicada al fons del passadís central, a la banda de La Gardunya, i és perceptible des de gairebé tota la planta del mercat i des de la mateixa Rambla, amb un resultat estètic sorprenent i plenament integrat en un lloc tan viu com és aquest mercat.

Des del 2008, la CCMA va començar a col·locar pantalles i altres dispositius digitals en llocs públics amb molta presència de persones amb la voluntat de fer uns mitjans audiovisuals molt pròxims al públic: fent-los sentir acompanyats i informats en qualsevol lloc i a qualsevol hora, en els desplaçaments i activitats personals diàries fora de la llar. Des de llavors i fins avui, la CCMA ha desplegat 277 punts per on es publica alguna de les emissions regulars de TV3, Catalunya Ràdio o del portal 3cat24.cat. Hospitals, Ferrocarrils de la Generalitat, Tramvia Metropolità de Barcelona, estacions d'autobusos... I, ara, aquesta instal·lació singular en un dels punts més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, un lloc per on passen 300.000 persones cada setmana, o, el que és el mateix, 15 milions de persones de tot el món cada any.

La instal·lació de la Boqueria és fruit d'un conveni de col·laboració entre la CCMA, l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona i l'Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria.
Anar al contingut