Amb Boris Izaguirre

El cap de setmana més glamurós d'"El convidat"

Ha visitat la zona alta de Barcelona, el Pirineu, fins i tot ha estat a Washington, però "El convidat" s'enfronta al que sens dubte és al seu cap de setmana amb més glamur. I és que l'Albert Om conviurà pont aeri amunt i avall amb el televisiu Boris Izaguirre.

Els dos dies que passaran junts Boris Izaguirre i Albert Om seran dies de contrast i de ritme frenètic. Contrast perquè el Boris, amant del glamur i de la nit, s'emportarà "El convidat" a la que serà la seva primera festa en societat a Madrid. I ritme frenètic perquè, l'endemà, canviaran l'esmòquing pel xandall i se n'aniran a córrer pel parc d'El Retiro.

El Boris convidarà l'Albert al seu refugi, un pis on no hi entra ni la seva parella. Allà coneixerem com viu l'escriptor veneçolà de portes endins, com és el lloc més íntim de l'home més públic. L'Albert veurà com el Boris s'ha decorat la casa amb mobles abandonats als carrers de Barcelona i es canviarà al "lavabo més gai de tots els que s'han vist".

Després que el Boris li prepari a l'Albert la dieta de les estrelles, tots dos se n'aniran cap a Barcelona. És la ciutat on el Boris ha editat els seus llibres, on ha fet bona part de la seva carrera televisiva, on s'ha casat i on ha viscut durant deu anys.

A Barcelona, l'Albert descobrirà qui són els amics catalans de l'escriptor i per què té tanta relació amb la portera del seu primer pis a la ciutat. El Boris no tornarà a Madrid sense portar l'Albert al lloc on va passar el dia més feliç de la seva vida.

Anar al contingut