Un salt al passat

TV3 estrena "Erica"

La protagonista d'aquesta nova sèrie -d'emissió diària- aconseguirà fer realitat un somni que tots hem tingut alguna vegada: viatjar en el temps per canviar algun aspecte del nostre passat.

"Erica" és una sèrie on el "el salt quàntic" es retroba amb "Ally McBeal". Una comèdia de 40 minuts de durada d'origen canadenc creada per Jana Sinyor i emesa per la cadena CBC. La sèrie consta de dues temporades de 13 i 12 episodis respectivament, de 40 minuts de durada. La sèrie tindrà una tercera temporada que es va confirmar el maig d'aquest any.

A l'episodi pilot coneixem l'Erica, una dona de 32 anys, irremeiablement soltera i que guanya just per anar tirant. Els seus amics estan enfeinats organitzant casaments, comprant cases i ascendint en l'àmbit professional. Tothom va fent coses a la vida menys ella, que continua passiva.

A l'institut, l'Erica Strange creia que es faria gran, coneixeria l'home de la seva vida, faria carrera, tindria un parell de criatures maques i espavilades, i plegats cavalcarien cap a l'horitzó a la llum del capvespre. Però res d'això no ha passat.

Tot canviarà quan una sèrie de contratemps acabaran duent l'Erica a l'hospital, on coneixerà el misteriós doctor Tom, un terapeuta que sembla que ho sap tot, d'ella. El doctor li proposa un repte ben curiós: si desitja agafar les regnes de la seva vida, ell l'ajudarà. Desesperada, l'Erica accepta les condicions i, després d'una sessió de teràpia, breu i peculiar, on ella enumera els moments dels quals més s'ha penedit a la vida, es troba enviada enrere en el temps, cap al passat. L'Erica podrà reparar els errors del passat per millorar el present.

Anar al contingut