L'home del temps

Tomàs Molina visita "Divendres"

Com es presenta la tardor meteorològica? El nostre convidat intentarà donar-nos un primer pronòstic. A més, repassarem l'actualitat amb la nostra taula de tertulians joves: Òscar Dalmau, Bernat Dedéu, Xavier Roca i Llucia Ramis.

A "Divendres" comencem la setmana animats amb la tertúlia més jove, la taula rodona que reuneix els tertulians que encara no arriben als 40: Bernat Dedéu, Xavier Roca, Òscar Dalmau i Llucia Ramis.

Aquesta setmana comença la tardor, i en el programa d'aquest dilluns hem volgut convidar el Tomàs Molina, l'home del temps de TV3, que ens farà una previsió de com serà el temps durant els mesos vinents. Plourà el dia de les eleccions? Quina temperatura tindrem quan el Papa visiti Barcelona?

Amb l'Espartac i la resta de l'equip d'exteriors ens hem traslladat aquesta setmana a Balaguer. Comencem el nostre recorregut per la localitat amb les paraules en ruta d'en Màrius Serra, cita obligada per conèixer més a fons les peculiaritats de la parla d'aquesta regió.

Des de Balaguer us presentarem un creador de barques i ens aproparem al món de la cuina amb flors, amb un horticultor de flors comestibles i una restauradora que ens mostrarà alguns plats fets amb aquests ingredients tan especials.
Anar al contingut