Programació infantil

Tardor farcida de novetats al Super3

Coincidint amb el començament del curs escolar, la graella del canal inclourà diverses sèries noves i nous capítols de sèries ja conegudes pel públic, així com els espais "Mic" i "Tags".

A partir del 7 de setembre, el canal creix! La programació del canal Super3 comença a les 6 del matí i finalitza a les 21.30, amb tres franges ben clares, on destaca la presència de sèries com "El xai Shaun", "Espies de veritat", "La lliga dels supermalvats" o la clàssica "Tom i Jerry". I el cap de setmana la graella segueix amb sèries com "Animàlia", "Bolts & Blip", "Futbol galàctic", "Caçadors de dracs" o "Wickie el viking".

El gat còsmic segueix!
I a més dels capítols d'en "Doraemon", cada diumenge, a partir de les 15.45, hi ha programada una pel·lícula protagonitzada per aquest gat còsmic i els seus amics Nobita, Shizuka, Suneo i Gegant. A més, el 20 de novembre hi ha previst que el canal Super3 visqui una "Marató Doraemon".

El "Mic" s'allarga
Els petits tindran quinze minuts més cada dia per acompanyar el Mic i en Cincsegons en totes les aventures, i també per veure les seves sèries preferides.
Durant la tardor, el Mic continuarà estrenant elements de la seva nova imatge gràfica, i presentarà nens i nenes que parlen del programa i canten cançons.
A més, no hi faltaran fulles seques per trepitjar, la disfressa de castanyera, cançons i algun esternut.

I seguim fent "Tags"
El 7 de setembre arrenca la nova temporada del TAGS, amb moltes novetats en què els tàguers (espectadors i internautes) seran els protagonistes. El programa s'emet de dilluns a divendres, a les 14.30 i a les 21.10, amb alguna novetat, ja que els tàguers que vulguin convertir-se en un dibuix animat podran enviar al TAGS una fotografia personal i un dibuixant del programa crearà el seu "altre ego". A la televisió, es podrà veure el canvi del personatge real al dibuix en un gag visual setmanal. Totes les caricatures es penjaran en una galeria de fotos a www.tags.cat i s'enviaran per correu electrònic als participants.
La web www.tags.cat estrenarà un blog dels 4 presentadors, on es penjaran posts diaris (fotos, vídeos, comentaris, dibuixos...) sobre el dia a dia del TAGS que no es veuen per pantalla. Els "secrets" que es couen als camerinos, les anècdotes de gravació, les proves de vestuari, les "anades d'olla" del Rüls, els projectes del Zep, els somnis de l'Aidi, la bústia de queixes de la San...

I més continguts!
Aquesta tardor, la graella del canal Super3 arriba carregada de sèries noves i alguna que torna amb nous capítols:

- "El còsmic Quantum Ray"
L'adolescent Robbie, de Nebraska, és el representant del planeta Terra a l'Equip Quantum, format per una elit d'herois que salven l'univers cada dia. Aquest equip tan eclèctic el conformen diversos herois que han estat triats per les seves qualitats: tenir grans dimensions, procedir d'una civilització avançada, la seva mecànica o ser normal, com en Robbie.
De fet, en Robbie és un noi ben normal, però porta una doble vida: és un heroi de l'univers, però també un estudiant brillant, sobretot de ciències, que es deixa fer de tot pels seus companys per no aixecar sospites. A l'Equip Quantum, en Robbie ha trobat la seva veritable vocació, i la seva valentia, rapidesa i intel·ligència li permeten integrar-se ràpidament al món estrany i inusual que hi ha fora de la Terra.

- "Gasp!"
En Gasp és un peixet amb un cor molt gran i amb una imaginació que no té límits. Però en Gasp no es queda mai sol a casa. Els seus companys de peripècies són la Gatamau, el Quissot i l'Escarabàtic, una gata, un gos i un escarabat que fan que el món sigui molt divertit i una mica esbojarrat. I és que, quan la gent de la casa no els veuen, els animals xerren, caminen, es miren la tele, van en moto, fan de detectius, naveguen per internet... La qüestió és no avorrir-se, descobrir coses noves i, sobretot, fer-se un tip de riure.

- "Bolts & Blip"
Els protagonistes d'aquesta emocionant i divertida comèdia en 3D d'alta definició són dos robots excèntrics que formen part de la Lliga Lunar, un circuit esportiu galàctic ben esbojarrat.

- "One Piece"
Aquesta popular sèrie d'animació japonesa es basa en un manga del mateix nom, que va ser rècord de vendes al Japó i que actualment encara es continua editant. "One Piece" oferirà nous capítols al Super3, i introdueix l'espectador en el fantàstic món dels pirates. El protagonista de la sèrie és el jove Monkey D. Ruffy, conegut també com "el noi de goma" per l'estranya capacitat que té d'estirar les extremitats. Aquest noi viu mil aventures per trobar el desitjat tresor de Gold Roger, el rei dels pirates. En les seves aventures en Ruffy no està sol, ja que té l'ajuda dels membres de la tripulació del seu vaixell, que, com ell, també són força peculiars i estan disposats a lluitar contra els més malvats i a navegar pels oceans més perillosos per aconseguir el preuat botí. "One Piece" és una sèrie en què l'acció, l'aventura i l'humor estan garantits.

- "Emma i Guiu"
Aquesta coproducció de Televisió de Catalunya, Radio e Televisão de Portugal, Big Picture, Stor Fisk i Sardinha em Lata, s'emetrà a la tarda, de dilluns a divendres, dins de l'espai "Mic". Produïda entre Barcelona i Lisboa, "Emma i Guiu" és una experiència pionera de coproducció entre Portugal i Catalunya. Parla de l'Emma, una nena de cinc anys que amb la seva imaginació i unes botes màgiques pot entrar en un món paral·lel i fantàstic on troba en Guiu, un nen de cinc anys. L'Emma ajuda en Guiu a resoldre problemes com, per exemple, posar els núvols al seu lloc o buscar les llavors de la flor blava que donen color al cel; sempre amb un objectiu superior i final: retornar al País de Més Enllà dels Núvols, que és d'on és en Guiu.

- "La Lua i el món"
Aquesta sèrie és una coproducció de Televisió de Catalunya i Triacom Audiovisual que s'emet dins l'espai "Mic" i també presentarà nous capítols. La Lua acaba de fer cinc anys i, al seu petit món, les coses canvien amb passos de gegant. Ja ningú riu quan es tira un pet o quan se li escapa un rot a taula. Ja no pot dormir al llit dels pares, encara que la seva habitació estigui plena de monstres... I el pitjor de tot: ha de deixar-li l'Ota a la cosineta Flora, que la baveja tota, com a bona marreca que és. Tothom li recorda a la Lua que s'està fent gran, i ella també sap trobar els avantatges de tot plegat. La gent gran resol els seus conflictes i la Lua ha decidit que també ho ha de fer, i ho fa basant-se en el seu sentit comú. El sentit comú d'una nena de cinc anys, a cavall entre el món infantil i el món de les normes i bones conductes dels adults.

- "Una mà de contes"
El programa torna amb un nou format de llarga durada, que s'emetrà als voltants de Nadal. Una mà de contes ha seleccionat alguns dels més de 150 capítols que han estat produïts al llarg de la història del programa i els ha agrupat tenint en compte la seva temàtica o la tècnica d'il·lustració que s'hi ha emprat. Gràcies a un fil conductor, l'espectador podrà tornar a gaudir d'aquests mateixos capítols des d'una nova perspectiva.
Aquests contes de llarg format giren al voltant de temàtiques diverses com la família, les pors, la cuina o les matemàtiques.
Anar al contingut