Notícies les 24 hores

El 3/24 es consolida i vol seguir sent una cadena de referència

El canal de notícies continua amb la vocació de ser una finestra oberta les 24 hores del dia a l'actualitat de Catalunya i del món.

Actualment, i després de set anys en antena, el 3/24 és ja una cadena de referència a Catalunya en l'àmbit de la informació i situa la seva quota de pantalla en l'1,1%, més del doble del que obtenen CNN+ (0,5%) i 24 Horas de TVE (0,4%).
Des d'aquest setembre, i amb la intenció constant de millorar l'oferta que el canal ha tingut des de la seva posada en marxa, el 3/24 incrementarà la presència dels corresponsals a l'estranger amb cròniques i amb informacions en directe, alhora que continuarà complementant les rodes de notícies que ofereix cada hora amb entrevistes i reportatges d'actualitat que permetin aprofundir en els temes. A més, per als espectadors que volen conèixer la informació al minut, el canal 3/24 seguirà sent la cadena per veure en directe alguns dels principals esdeveniments informatius, amb transmissions com les que al llarg de l'any han permès viure mentre es produïen les nits electorals a Alemanya i al Regne Unit, les comissions d'investigació del Parlament sobre l'incendi d'Horta de Sant Joan i sobre el "cas Palau", o el debat al Parlament de Catalunya sobre la sentència de l'Estatut.
El 3/24 està sempre preparat també per fer amb agilitat -i simultàniament amb TV3- avanços o especials informatius sobre fets d'última hora d'especial rellevància i transcendència, com l'arribada dels cooperants catalans segrestats a Mauritània, les nevades sobre Catalunya del mes de març, l'accident de tren la nit de Sant Joan a Castelldefels o la sentència de l'Estatut i les primeres reaccions.
Per a aquesta tardor, com en el cas dels "Telenotícies", el 3/24 ja preveu un seguiment especial dels temes que formen part del calendari informatiu: les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, la visita del Papa per a la consagració de la Sagrada Família, les obres de l'AVE a Girona i Barcelona i les conseqüències de la crisi econòmica.

Anar al contingut