A gran distància de la competència

Els "TN", liders absoluts d'audiència a gran distància dels inforamtius d'altres cadenes

Els catalans tenen els Telenotícies com a primer referent en matèria informativa segons les dades d'audiència recollides entreels mesos de gener i juliol del 2010.

Tots els temes d'actualitat s'abordaran amb el rigor i la vocació de servei públic que ha creat el segell dels informatius de TV3 i que l'audiència ha premiat amb el liderat absolut.
Tant el Baròmetre de la Comunicació com les dades de Kantar Media confirmen que els "Telenotícies" de TV3 són el primer referent dels espectadors catalans en matèria d'informatius. Els "TN" són líders en totes les edicions i encapçalen el rànquing amb una àmplia diferència amb els seus competidors.

Des del gener fins al juliol, el "TN Comarques" -presentat per Mariona Bassa i amb edició de Ramon Anglès- ha obtingut una audiència mitjana de 353.000 espectadors i una quota del 19,9%, i el "TN Migdia" -amb Núria Solé i Carles Prats i amb edició de Dani Bramón- s'ha convertit en l'informatiu més vist a Catalunya amb una mitjana de 600.000 espectadors i una quota del 29,5%.
En la franja del migdia, l'immediat seguidor, l'informatiu de Tele 5, es queda lluny d'aquests percentatges, en un 13% de quota.
Pel que fa a les edicions del vespre i del cap de setmana, els "Telenotícies" de TV3 mantenen la gran distància amb els informatius de la resta de cadenes. El "TN Vespre" -presentat per Raquel Sans i Ramon Pellicer i amb edició de Pellicer- té una mitjana de 587.000 espectadors i una quota del 22,3%, mentre que el "Telediario 2", de TVE, que se situa en segon lloc, obté 312.000 espectadors i un "share" de l'11,6%.
Les edicions del cap de setmana -que presenten Agnès Marquès i Joan Carles Peris i edita el mateix Peris- obtenen 478.000 espectadors i una quota del 23,1% al migdia, i 506.000 espectadors i una quota del 20,1% al vespre.
Durant el cap de setmana, en les dues franges, el segon lloc del rànquing és per a l'informatiu de TVE, amb quotes del 12,6% i del 12,2%, respectivament.



Anar al contingut