Nou!

Nou 3alacarta beta

Televisió de Catalunya i CCRTV Interactiva milloren el servei de vídeo del 3alacarta i proposen una nova manera de gaudir d'aquest servei a tota pantalla i amb moltes novetats que s'aniran incorporant properament.

 Televisió de Catalunya i CCRTV Interactiva milloren el servei de vídeo del 3alacarta i proposen una nova manera de gaudir d'aquest servei a tota pantalla i amb moltes novetats que s'aniran incorporant properament.

Amb l'estrena d'aquesta versió beta, el 3alacarta inicia un procés de renovació que s'ampliarà en el futur: el que pots veure actualment és només un petit tast del que serà el nou 3alacarta.

Des del 3alacarta beta pots consultar l'arxiu de vídeos sota demanda del 3alacarta i accedir també a vídeos destacats que et proposem. A més, veuras en el mateix entorn els canals en directe de Televisió de Catalunya i què s'està emetent en cadascun. En un sol click pots passar de reproduïr un un vídeo a un canal en directe. En alguns directes, a més, l'aplicació del facebook connect et permet participar activament en els programes enviant comentaris.

Properament, incorporarem canals en directe exclusius per d'internet i també informació extra dels directes i de molts vídeos del 3alacarta (enquestes, informació adicional, vídeos i enllaços relacionats...).

A més, amb la guia de programació que s'incorporarà més endavant podràs viatjar per la graella dels dies anteriors i recuperar els programes que no has vist. I amb les noves aplicacions que estrenarem a la tardor estaras al corrent de les últimes notícies, tindras a l'abast les previsions del temps quan vulguis i podràs seguir esdeveniments en directe, tot sense deixar de veure el teu programa preferit.

Mentre afegim les properes novetats al servei, la teva opinió ens ajudarà a seguir millorant. És per això que et convidem a què ens facis arribar les teves impressions a través del formulari que trobaras en entrar al 3alacarta beta.

Des que es va crear, el 2004, el 3alacarta ha evolucionat per acostar cada vegada més els continguts als usuaris i adaptar-los als nous hàbits de consum. El servei de vídeo a la carta de TV3 té avui dia un arxiu històric de més de 120.000 vídeos, que s'incrementa cada setmana amb prop de 700 peces més.

L'ús del 3alacarta creix any rere any. El 2009 les xifres de consum van arribar a 3.600.000 hores de vídeo sota demanda i a 1.130.000 hores de consum del senyal.
Anar al contingut