Per als més joves

Al setembre, estrena del nou Canal 3XL

El nou canal per a joves 3XL, que substituirà la franja que ara ocupa el 300, estarà destinat específicament al públic jove d'entre 16 i 25 anys.

El Canal 3XL compartirà freqüència amb el canal Super3 i n'agafarà diàriament el relleu des de les 21.30 i fins a les 6 del matí. S'hi podran veure produccions referents, tant d'animació com d'imatge real, de gèneres tan diversos com el fantàstic, l'acció o l'humor.

Pel que fa a l'animació, algunes de les sèries que emetrà el nou Canal 3XL seran "Bleach", "Nana" o "Death Note", totes tres convertides en un autèntic referent, ja que han esdevingut sèries de culte i han generat fenòmens de fans arreu del món.

Quant a la ficció, destaquen dues produccions britàniques: "The Inbetweeners" i "Waterloo Road". Totes dues sèries estan ambientades en instituts anglesos i són dos exemples de la nova ficció britànica d'èxit dirigida a un públic jove. "Waterloo Road", des d'un punt de vista realista, i "The Inbetweeners", amb un divertit to de comèdia, tenen com a protagonistes estudiants mediocres i perdedors. A més, totes dues sèries compten amb una interessant banda sonora. Les dues produccions han tingut una gran acollida al Regne Unit i han generat comunitats de fans a internet.

Així mateix, el Canal 3XL també inclourà el cinema i la producció pròpia.

El públic al qual va dirigit el nou Canal 3XL està molt acostumat a l'ús de les noves plataformes tecnològiques, per la qual cosa el web del canal hi jugarà un paper molt important. De fet, des de l'1 de juliol, el Canal 3XL ha donat l'oportunitat a 500 joves de participar activament en la fase de creació d'aquesta nova proposta. Els joves que prenen part en aquesta iniciativa poden entrar al web en proves i testar-ne les funcionalitats abans que s'estreni oficialment. Per exemple, poden veure els primers vídeos, la nova imatge gràfica, rebre informació sobre les noves sèries.
Anar al contingut