NOU PROGRAMA

Àngel Llàcer: "És un programa que no sabem com serà, Catalunya ho decidirà cada nit"

Dilluns a la matinada, TV3 estrena un programa interactiu presentat per Àngel Llàcer, on els espectadors proposaran cada nit els temes a discutir, a través de les trucades, dels SMS, del correu electrònic...

"El salt de l'Àngel" és la nova aposta de TV3 per a l'entreteniment, un programa nocturn que gira al voltant de la relació directa que s'estableix entre el presentador i la seva audiència.

El motor del programa i l'ànima del nou espai és l'Àngel Llàcer, un amfitrió divertit, irreverent, provocador i molt pròxim amb el públic, capaç de fer que els espectadors s'obrin i li expliquin històries curioses i interessants.

L'Àngel Llàcer i la directora del nou programa, l'Imma Sust, han coincidit en la dificultat de definir un espai que no té una estructura fixa i en què el que passi i els temes que es tractin els decidiran cada nit els espectadors. Ho podran fer a través dels correus electrònics, les trucades en directe al programa, deixant missatges al contestador o participant en el xat, que funcionarà durant tota l'edició. "Hem basat el programa en la interactuació amb el públic. A "El salt de l'Àngel" no hi ha escaleta, volem utilitzar el directe de veritat", ha explicat l'Imma Sust. "En definitiva, farem el programa que el públic vulgui que fem", afirma Àngel Llàcer, "i si volen que portem el George Clooney, el portarem".

Tot i que no és un "late night", ni un programa de nit convencional, sí que s'emetrà en la franja nocturna. Segons Francesc Escribano, director de Televisió de Catalunya, l'espai és un "late, late show", perquè començarà cada dia després de "La nit al dia" i acabarà a les 2.30 tocades. Segons Carme Basté, directora de programes de TVC, es tracta d'una franja molt interessant, per la qual totes les cadenes estan apostant i que permet fer coses molt agosarades. "Fins ara, cada nit teníem un espai de referència, que és "La nit al dia", però quan s'acabava aquest programa moríem", afirma Basté.

A més a més, segons Carme Basté, "és l'horari ideal per fer un programa d'aquestes característiques; una franja on el públic es treu la cuirassa i mira la televisió d'una manera diferent, més personal i sincera".

A "El salt de l'Àngel" es vol parlar de les mateixes coses de les quals es parla entre amics, qüestions d'interès universal, com què has de fer quan et deixa la parella, les llegendes urbanes, les coses que no suportem... "M'agradaria que El salt de l'Àngel' fos un lloc de trobada de la gent, un espai en què es donin aquelles converses nocturnes", explica Àngel Llàcer.

L'Àngel Llàcer no estarà sol en el nou programa. Al plató l'acompanyaran cada nit Xavi Canalías, l'encarregat de moderar el xat des de la seva "cibergandula", Txabi Franquesa i M. Cinta Méndez, "companys de viatge", que donaran el contrapunt a tots aquells comentaris que facin arribar els teleespectadors.

Com a programa interactiu que és, "El salt de l'Àngel" té diverses formes de comunicació amb el públic, com ara el telèfon del programa (902 010 633), el contestador automàtic (93 473 55 22), els missatges SMS (SDA al 7033) o la web del programa, www.elsaltdelangel.com, que estarà activa a partir del proper dilluns 30 de gener.
Anar al contingut