I love Catalunya

Jubilats estrangers que viuen a Catalunya, a "Sèniors"

Tres jubilats d'altres països ens expliquen el perquè de viure la jubilació en un racó de la nostra terra.

"Sèniors" presenta: 

Angela Jackson: historiadora. Va arribar a Catalunya seguint els passos que havia fet durant la Guerra Civil Espanyola una infermera anglesa de nom Patience. L'Angela va fer amistat amb la Patience mentre feia un estudi a Londres sobre els brigadistes internacionals. Ja velleta, la Patience explicava a l'Angela l'existència d'una cova-hospital al Priorat on va exercir d'infermera durant la batalla de l'Ebre. Morta la Patience, l'Angela va voler conèixer aquest lloc que li relatava la infermera i s'hi ha quedat a viure.

Leo Patrice: té molt clar que la jubilació és el moment per gaudir de la vida. De nacionalitat suïssa, en Leo ha trobat el seu lloc al món al costat del mar, a Begur. La seva dona, Charlotte, i ell són uns grans amants dels cavalls i sempre que poden participen en les cavallades que es fan a la comarca. 

Joke Wills: va arribar fa anys d'Holanda a la Vall de Boí de vacances i ja no se'n va moure. La Joana —li agrada que l'anomenin així— és una enamorada del Parc Nacional d'Aigüestortes i una excursionista excel·lent. Integrada perfectament al poble de Taüll, la Joana s'ha guanyat l'estima de tots els veïns.
Anar al contingut