FÓRMULA 1

Especial Fórmula 1 a TV3

Viu intensament el final del Campionat de Fórmula 1 diumenge a TV3. L'equip d'enviats especials al Brasil ha preparat una sèrie de programes dedicats a aquesta apassionant disputa entre Alonso i Hamilton.

Diumenge, des de que s'acabi el "TN migdia" fins a les sis de la tarda, que és quan comença la cursa, TV3 dedicarà tota la tarda al Super GP del Brasil, on es decideix el Campionat del Món que es disputen Alonso i Hamilton.

L'equip d'enviats especials al Brasil (Sebastià Roca, Francesc Latorre i Vicenç Aguilera, a més del pilot Marc Gené) aniran situant els espectadors al llarg de la tarda. Primer amb una completa informació en el bloc d'esports del "Telenotícies migdia" i després presentant una edició especial d'"APM", "Sobre rodes".

A continuació, TV3 emetrà l'especial "La Fórmula + animada", un programa resum de les imatges més espectaculars, divertides i curioses que ha donat de si aquesta "animadíssima" temporada. Un programa conduït pels protagonistes "animats" del circ de la Fórmula 1. El programa és un "piromusical" on cada imatge s'acompanya d'una música o cançó que reforça, dramatitza o diverteix. Un gran videoclip amb més de 50 temes musicals de tots els estils.

Per acabar, hi haurà la prèvia de la cursa que es farà, com és habitual, una hora abans que comenci la cursa i comptarà amb l'última hora: la graella, els comentaris dels protagonistes, els precedents en una última cursa de la temporada, etc.

Finalment, la cursa donarà el tret de sortida a les sis de la tarda i s'acabarà a les vuit del vespre. Però, després de la cursa hi haurà el post: la imatge del vencedor, rodes de premsa, cava, etc.

"APM? Sobre rodes" descobreix els espies de la F1

"Alguna pregunta més?" extra, especial "Sobre rodes", estarà dedicat al món de la Fórmula 1 i intentarà demostrar que no és un esport avorrit. A més, desvelarem qui hi havia al darrere de la complicada trama d'espionatge entre Ferrari i McLaren, ensenyarem els millors i més divertits moments televisius del campionat i Fernando Alonso serà el protagonista de coneguts espots publicitaris.

Anar al contingut