PROPOSTES AL K3

El K3 estrena quatre sèries

El K3 incorpora a la seva graella quatre noves propostes pensades per als petits i els joves de la casa: "Equip Galaxy", "Get BackerS", "Time Jam: Valerian & Laureline" i "Monstre".

La primera nova proposta del K3 és "Equip Galaxy", una producció anglesa protagonitzada per tres adolescents que viuen a la "Galaxy High", una via làctia ubicada en un indret secret de l'espai i on els joves estudien per arribar a ser defensors de l'univers. Al llarg de tota la temporada la Yoko, en Josh i en Brett, protagonistes de la sèrie i membres de l'"Equip Galaxy", viuran nombroses aventures que els faran enfrontar-se, entre d'altres, amb alienígenes fantàstics. "Equip Galaxy" és una combinació de comèdia i acció que s'estrenarà el 18 d'octubre al Club Super3. La franja d'emissió serà de dilluns a divendres a les 18.35 de la tarda.

L'oferta d'entreteniment del K3 també inclourà la sèrie "Get BackerS", un manga que combina drama i acció, a més de nombrosos elements sobrenaturals. En aquesta producció, en Gingi i en Ban, dos joves membres del Servei de Recuperació "Get BackerS", s'ofereixen per treballar en arriscades missions amb l'objectiu de recuperar objectes perduts, i a canvi de compensacions econòmiques importants. Les seves habilitats els faran sortir quasi sempre il·lesos i victoriosos. "Get BakerS" es podrà veure a partir del dia 21 d'octubre a l'edició digital de la TDT, dissabte i diumenge a les 15.05 del migdia, a Hora Tòkio.

"Time Jam: Valerian & Laureline" és la tercera nova proposta de programació del K3. En aquest cas els protagonistes són el Valerian i la Laureline, dos herois espacials als quals se'ls ha encomanat la difícil missió de salvar la Terra, amenaçada pels sinistres Vlagos. Enviats en missió pel cap del Servei Temporal Espacial, en Valerian i la Laureline descobriran l'existència d'un "Portal Temporal" que pot tenir la clau per recuperar la Terra. "Times Jam: Valerian & Laureline" es podrà veure a partir del dia 21 a l'edició digital de la TDT, dissabte i diumenge, a les 18.20 de la tarda, a Sidèria.

L'última proposta es titula "Monstre". El principal protagonista d'aquesta sèrie és el Kenzo Tenma, un expert neurocirurgià que treballa en un dels millors hospitals de l'Alemanya occidental i que es veurà involucrat en un conjunt de terrorífics assassinats, dels quals serà el principal sospitós. "Monstre" és una producció de sèrie i intriga que podrem veure dissabte i diumenge, a les 21.00 del vespre al 3xl.cat.
Anar al contingut