Guerra nuclear!

Ascó és el punt de mira polític a "Polònia"

La polèmica del cementiri nuclear porta molts maldecaps al govern i a Artur Mas, l'alcalde de Vic mira de posar pau a la ciutat i Ferran Adrià explica per què vol tancar temporalment El Bulli.

Dijous a la nit, a "Polònia", la polèmica del cementiri nuclear d'Ascó durà molts maldecaps al Govern i a Artur Mas (Bruno Oro). A més, l'alcalde de Vic Josep Maria Vila d'Abadal (Queco Novell) mirarà de conciliar musicalment la disbauxa dels empadronaments. I Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) li confessarà al president Montilla (Sergi Mas) que de vegades... veu socis del tripartit morts.

Mentrestant, el superxef Ferran Adrià (Cesc Casanovas) ens explicarà per què vol prendre's un descans d'El Bulli. El ministre Corbacho (Carlos Latre) es reunirà amb els seus companys europeus per posar remei a l'atur. I el més confiat que mai Mariano Rajoy (Queco Novell) és, literalment, a la Lluna. Què hi trobarà? Dijous a la nit, la resposta.

També es passejaran pel "Polònia" la ministra Carme Chacón (Mireia Portas) i els nostres escriptors habituals al "Saló de Lectura", per comentar una obra magna de la literatura: la guia de telèfons.
Anar al contingut