EL PORTAL JUVENIL

Nova imatge del 3xl.net, el portal juvenil de la CCRTV

El portal juvenil de la CCRTV presenta una sorprenent estructura en mòduls que permet al visitant gaudir de més interactivitat.

3xl.net, el portal juvenil de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, ha llançat la seva nova i innovadora imatge, després de 4 anys sent el portal de referència en català per a adolescents. La nova web presenta una sorprenent estructura en mòduls que permet al visitant gaudir de més interactivitat.

El portal, de caràcter modular, incorpora un frontal en Flash i un interior en html/Flash, que ofereixen una aparença divertida i dinàmica. A cada pàgina, els continguts estan organitzats com "fitxes" escampades en un escriptori, amb un comportament interactiu. Aquestes fitxes, que poden contenir vídeos i animacions, poden ser arrossegades, superposades o minimitzades, a més de ser un enllaç d'entrada cap a altres pàgines. Això suposa la possibilitat de gestionar àmpliament els continguts, ja que l'internauta pot col·locar i fins i tot filtrar les fitxes al seu gust.

Algunes de les propostes que els usuaris trobaran al portal són enquestes, galeries d'imatges, flashos interactius, vídeos, concursos, xats, fòrums, jocs... Tot organitzat des d'una perspectiva totalment lúdica i aparentment caòtica, pensada per al target del programa de Televisió de Catalunya del mateix nom, 3xl.net; un públic jove, d'entre 14 i 19 anys.

El portal incorpora un nou arbre de continguts basat en 12 canals: acció, amor, cinema, esports, glamur, humor, música, tecnologia, televisió, tendències i videojocs. Compta també amb serveis com correu electrònic, mòbil, sèries o zona restringida d'usuaris. A més dels nous continguts interactius, 3xl.net crea un grup de col·laboradors que es converteixen en un nou "star system" de la web. Amb les seves aparicions, Miss Frame, Tere Antino o Amelia69, entre molts d'altres, despertaran sentiments d'identificació entre els usuaris.

La renovació del portal s'ha realitzat de forma conjunta amb la del programa de televisió, incorporant els mateixos elements gràfics. 3xl.net, creat i gestionat per CCRTV Interactiva, actualment té 400.000 usuaris registrats i una mitjana de 20 milions de pàgines vistes al mes. Els canvis presentats el converteixen en un portal totalment innovador per la seva estructuració dels continguts, diferent a qualsevol altre que es pugui trobar a la xarxa. Tot i que alguns incorporen solucions similars, aquestes mai no havien estat aplicades a portals amb un volum de continguts tan ampli com el 3xl.net.
Anar al contingut