Cal una reforma?

"Àgora" tracta l'impost de successions a Catalunya

A més de l'estudi de la reforma tributària, el programa debat l'estat de la llibertat de la informació a Itàlia, amb diversos periodistes del país.

Aquest dilluns "Àgora" parlarà del tan controvertit impost de successions a Catalunya. Un impost que s'aplica de manera diversa a les diferents comunitats autònomes, i del qual a Catalunya se n'estudia la reforma. A la taula s'hi asseurà Antoni Duran-Sindreu, professor de Règim Fiscal de la Universitat Pompeu Fabra i director del màster de Fiscalitat de l'IDEC–UPF; Juan-José López Burniol, notari; Alexandre Pedrós, catedràtic d'Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona, i Maria Antònia Truyols, directora de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

Xavier Bosch també tractarà el tema de la llibertat de premsa a Itàlia amb els periodistes i escriptors italians Rosaria Capacchione, periodista del diari "ll Mattino" de Nàpols; Marco Politi, expert vaticanista i periodista del diari "La Repubblica", i Luca Telese, periodista del diari "Il Fatto ‘iQuotidiano" de Roma. Amb ells analitzarà la qüestió des dels àmbits de la màfia, el Vaticà i Silvio Berlusconi.

"Àgora" s'emet els dilluns, a partir de les 23.30, per TV3 i per la franja europea, i a les 05.00, els dimarts, per la franja americana, pel canal via satèl·lit TVC Internacional.
Anar al contingut