Vells amics

La família del Super3

En Roc, la Lila, el Fluski, l'Àlex i el Pau, juntament amb la veïna, la Pati Pla, i el malvat Sr. Pla gestionen el Club Super3 des de la seva vella i desordenada casa. Ara, a més, la família s'encarregarà de la continuïtat del nou Canal Super3.

La família apareixerà al llarg de tot el dia, entre sèrie i sèrie, per fer-nos arribar les seves divertides històries en forma de gags.

Una de les novetats del Canal Super3 més esperades i demanades pels súpers serà la possibilitat de veure els millors gags de la setmana en un recull de 25 minuts que s'emetrà cada diumenge a les 9.45.

Amb el Canal Super3, les noves històries de la família inclouran també els nous personatges del 2009: en Rick (ajudant del Sr. Pla), la Tru (una porqueta procedent, com la família, del món dels dibuixos i que també ha creuat la porta que separa els dos mons), l'Ovidi (el fill de 6 anys dels veïns que sempre el deixen a casa) i l'Anna (una de les components dels SP3, el grup musical del Club Super3).

Amb l'estrena d'aquest canal, la família estrenarà nous formats, com "Cuina per a súpers". Es tracta d'un espai protagonitzat per la Pati Pla i destinat a sensibilitzar els súpers amb els hàbits alimentaris saludables. Aquesta campanya s'inclou dins de la línia de campanyes de caire social que el Club Super3 protagonitza al llarg de l'any com a programa infantil d'una televisió pública.
Anar al contingut