Moltes sorpreses!

Noves sèries al Canal Super3

Amb l'estrena del nou canal, la programació infantil i juvenil arriba plena de novetats!

Les noves sèrie que podrem descobrir són:

"Blue Dragon"
El destí uneix set guerrers que es veuen obligats a despertar les seves Ombres per vèncer les forces despòtiques del mal i tornar la pau a la Terra. El viatge que emprenen a través d'un món fantàstic és, a la vegada, un viatge interior per despertar els poders que tenen latents. Amb els nous poders, en Shu i companyia es disposen a salvar el planeta de les forces de l'obscuritat. Una aventura tradicional amb Ombres poderoses, fortaleses voladores i herois sense límits.

"Pat i Stan"
Una sèrie còmica que gira al voltant dels protagonistes i el seu dia a dia, portant sempre les situacions a l'extrem. Amb aquests herois, en Pat, un hipopòtam juganer i força matusser, i l'Stan, un gos presumit i molt espavilat, qualsevol ximpleria pot acabar convertint-se en el guirigall més còmic i esbojarrat que es pugui imaginar.

"Noies enamorades"
Sèrie divertida i plena d'acció dirigida a un públic adolescent i preadolescent, i basada en els "best sellers" de l'aclamada Jacquelin Wilson.
Les històries parlen de les il·lusions, els somnis i les aspiracions de tres amigues que descobreixen que l'adolescència és divertida, emocionant... i sovint força desconcertant.

"La missió dels Maddigan"
Margaret Mahy, l'autora de contes infantils de renom internacional, presenta una història intensa plena de màgia, aventures i viatges en el temps. Ambientada en un futur postapocalíptic, "La missió dels Maddigan" segueix una colla d'actors de circ que viatgen per un món de paisatges inversemblants i comunitats sovint molt aïllades.

"Els Podcats"
En Senzo, en Mimo, la Gala i la Bella són quatre amics que s'han escapat dels seus videojocs per fer un grup de rock. Junts han creat "Els Podcats", una banda de collita virtual amb un estil musical que s'inclina cap al pop-rock... El seu principal objectiu és fer ballar la gent.

"La casa de la Dani"
Després del paper de Tracy Beaker, que li va donar tanta popularitat, la Dani ara representa una actriu adolescent amb ganes de fer-se famosa, envoltada sempre dels seus amics i amigues: la Sam, l'espavilada, i en Toby, que no para mai, però també en Max i en Ben, que sempre li fan la vida impossible.

"En Leon"
En Leon és, per instint, caçador. Es passa el dia pensant com atrapar tot allò que es mou. En cada capítol apareix un nou personatge; tant poden ser una colla de hienes histèriques, com un estruç que juga a futbol i es pensa que en Leon és una pilota... O fins i tot un hipopòtam enamorat!

"Agents secrets"
Després de superar l'"Operació Tronada", l'últim nivell del vídeo joc interactiu de moda, en Jack West, un jove de 15 anys molt enrotllat, passa a formar part de l'Agència, una organització de contraespionatge que té com a missió aturar una xarxa de criminals que estan disposats a fer-se els amos de tot el món.

"Quin cap, en Fred!"
En Fred Leblanc és un noi de 16 anys, llest i agut, que intenta donar sentit al món que viu amb una gran suspicàcia i un sentit de l'humor incisiu i sovint força sarcàstic. La seva actitud, però, fa que els adults tinguin tendència a pensar que en Fred no té cap mena d'ambició.

"El meu amic gegant"
A la Terra, els extraterrestres es consideren criatures perilloses. El CDS, una organització no governamental maliciosa, es dedica a capturar-los i a transformar-los en "armes vivents".
Un bon dia, però, en Linus coneix en Boom, un alienígena vermell de 2 metres, i de seguida descobreix que, de perillós, no en té absolutament res!

"Lmn's"
Després d'un fracassat experiment, el Dr. NO, un malèfic científic obsessionat per dominar el món, i en Xip, un simpàtic i eixerit nen de 9 anys, són enviats pel raig d'un accelerador de partícules al món atòmic (Micromón).

"Doraemon"
Nous capítols d'en Doraemon, el gat còsmic.

"El detectiu Conan"
Nous capítols del famós detectiu Shinichi Kudo.


La franja Mic3, destinada als més petits, també estrena sèries:

"La Neli i en Cèsar"
Sèrie preescolar en 3D que estimula l'aprenentatge i la confiança a través del joc, partint de la base que els nens i les nenes imiten el que veuen a la televisió. Els personatges principals són la Neli, una ratolineta adorable, i en Cèsar, una granota molt innocent.

"Megamínimals"
Una sèrie on els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Allà aprenen, juguen i es relacionen.

"Claude, l'entremaliat"
En Claude és un osset polar tendre, bufó, però molt entremaliat. Amb el pare, la mare i l'àvia han deixat la caseta de Vila-neu, a l'Àrtic, per anar-se'n a viure a un lloc molt i molt llunyà, que és molt i molt diferent: l'assolellada i atrafegada ciutat de Vila-ós, a l'altra punta del món.

"Figures"
Una sèrie que presenta contes i faules d'arreu del món a través d'un univers únic format a base de figures animades.

"Pepa la porqueta"
Nous capítols de la porqueta més amorosa i divertida.


I els programes que no podien faltar a la graella!

"Play"
El concurs arriba a la quarta temporada, demostrant que l'entreteniment no és incompatible amb l'aprenentatge.

"Una mà de contes"
Continua explicant contes a la seva manera. Per l'estrena del Canal Super3, el programa presenta nous contes amb propostes ben diferents.

"TAGS"
Nova temporada del programa i una estrena molt especial: un nou sistema de jocs multijugador en línia únic a TVC.
Si fins ara només es podia "jugar contra la màquina", ara l'usuari podrà trobar un contrincant a través del web i jugar una partida en temps real o en diferit.

"Info K"
L'informatiu infantil del Canal Super3 segueix amb nosaltres, aquest any, amb la incorporació a l'equip de la Mireia Segú, que presenta i dirigeix el programa.
Anar al contingut