Alimentació adequada?

"Banda ampla" aborda la qualitat de l'alimentació actual

Aquesta setmana ens preguntem si som el que mengem o si alimentem els nostres fills com ho hauríem de fer. Parlarem de la publicitat i dels menjadors escolars.

El programa de debat "Banda ampla" s'asseu aquesta setmana a la taula dels catalans i entra al seu rebost. Volem debatre per què els nostres fills són capdavanters en la classificació europea d'obesitat infantil. Parlarem sobre si som el que mengem i si mengem fatal; si mengem per plaer o per salut; si la salut ens importa tant com ens hauria d'importar si de fet la majoria dels adults reconeix que voldria perdre pes. Som un dels darrers països en despesa en gimnàs per habitant, però cada vegada hi ha més persones molt preocupades per la imatge. Buscarem respostes a algunes qüestions curioses, com ara per què ens hem igualat a la resta dels europeus en sobrepès si presumim de tenir la dieta mediterrània, la més sana del món.

Hem convidat cirurgians, nutricionistes, pares de nens i nenes obesos, publicistes, pastissers, farmacèutics, seguidors de l'"Slow Food", grassos militants i també altres d'angoixats perquè ho són, o addictes a la cirurgia estètica i al gimnàs. Vuitanta protagonistes i vuitanta micròfons per construir un debat ciutadà i popular, per saber com mengem els adults i com estem fent menjar els nostres fills.
Anar al contingut