Debat

"Àgora" analitza el futur del Palau de la Música Catalana

A més, el programa entrevista Joan Antoni Samaranch Salisachs, vicepresident de la candidatura olímpica de Madrid, pocs dies abans que es decideixi quina seu acollirà els Jocs Olímpics del 2016.

Aquest dilluns, a les 23.30, Xavier Bosch parlarà del Palau de la Música Catalana i analitzarà amb els convidats el futur de la institució. A la taula s'hi asseuran Joan Manuel Tresserras, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Josep Vila, director de l'Orfeó Català; Francesc Cabana, advocat, economista i escriptor, autor del llibre aparegut recentment "La cultura de la cobdícia", i Carles González, cantaire de l'Orfeó des de fa més de 25 anys.

El programa també entrevistarà Joan Antoni Samaranch Salisachs, únic espanyol membre del Comitè Olímpic Internacional (COI) i vicepresident de la candidatura olímpica de Madrid, a pocs dies de la cita que tindrà lloc el 2 d'octubre a la ciutat de Copenhaguen, on es decidirà la seu que acollirà els Jocs Olímpics del 2016. Una cursa cap a l'olimpisme que ha situat entre les ciutats finalistes Madrid, Chicago, Rio de Janeiro i Tòquio.

"Àgora" s'emet el dilluns, a partir de les 23.30, per TV3 i per la franja europea, i a les 05.00 el dimarts, per la franja americana, pel canal via satèl·lit TVC Internacional.
Anar al contingut