La sèrie se situa un any i mig després

"Infidels" torna el 2010 amb una segona temporada

Les cinc amigues protagonistes de la sèrie han canviat i força durant aquest temps. La Paula es recupera, la Cruz ja és mare, la Lídia i el Toni continuen junts, la Joana s'ha separat del Peter i l'Arlet, a punt de casar-se amb la Dani, té dubtes de la relació que porten.

TV3 estrenarà la segona temporada d'"Infidels" a prinicipis de 2010. La trama arrencarà un any i mig després de l'operació de la Paula, en què totes van ser felices quan la van veure despertar. I han passat moltes coses…

La Paula ha hagut de superar una dura recuperació en què ha hagut de lluitar per recobrar la memòria amb el suport de les seves amigues... I ha guanyat la partida, però a costa de recordar també tot el que ha perdut. I aquest és un cost difícil de pagar!

La Cruz ha après el que és guanyar i perdre. Ha guanyat una filla adorable, amb qui exerceix, com pot, de pare i de mare. I ha perdut la seva mare, que gairebé no va tenir temps de conèixer la nena. Té el suport d'en Robert, el seu antic company de feina, i també de la Paula, amb qui viu.

La Lídia continua vivint amb el Toni, amb qui lluita per adoptar un fill. S'ha fet càrrec del gabinet de psiquatria, amb la col·laboració d'un nou soci, el Salvador. Algú amb una vitalitat, un sentit de l'humor i unes ganes de viure que no admeten renúncies ni queixes al seu voltant...

La Joana ha passat per moltes adversitats. La primera, la separació del Peter, que ha tornat als EUA. Els fills són el seu refugi i la feina, un veritable suplici... que acabarà amb l'arribada al despatx de la Lídia i el Salva. S'ha matriculat a la carrera d'Econòmiques, després de passar la prova d'accés per a més grans de 25 anys.

L'Arlet continua amb la Dani i estan a punt de casar-se. No obstant, veu que la seva vida comença a repetirse. S'estima la Dani, però l'actitud que aquesta manté "de mestressa de casa", de viure per ella... la fa omplir de dubtes.

Amb el 3alacarta pots tornar a veure els 16 capítols d'"Infidels". Aquí et posem l'enllaç de l'últim, el setzè:



Anar al contingut