Live in London

Especial Leonard Cohen, al 33

El dia de Sant Joan gaudirem de la música de l'artista canadenc a través del concert que va oferir a Londres el 17 de juliol de 2008 i que va significar el seu retorn als escenaris al cap de 15 anys.

En el concert, Leonard Cohen va estar acompanyat per una banda de luxe en què participa el català Xavier Mas a la bandúrria, llaüt, arxibandúrria i guitarra de 12 cordes. Completen la formació Roscoe Beck (director musical, baix i teclats), Rafael Bernardo Gayol (bateria i percussió), Neil Larsen (teclats), Bob Metzger (guitarra i pedal steel guitar), Sharon Robinson (cors), Dino Soldo (instruments de vent, harmònica, teclats i cors), Charley Webb (cors i guitarra) i Hattie Webb (cors i arpa).

En "Live In London" no hi falta cap gran cançó de l'emblemàtic repertori de Cohen: Suzanne, Dance Me To The End Of Love, Tower Of Song, Hallelujah, So Long Marianne, The Future, Bird On The Wire, Take This Waltz, First We Take Manhattan...

"Live in London" és el retorn de Leonard Cohen als escenaris als 74 anys, quan ja en fa 42 de la publicació del seu primer disc, "Songs of Leonard Cohen" (1967).
Anar al contingut