Participa!

Bateig del Barça: quines propostes arribaran a la final?

Entre tots els suggeriments que ens esteu fent arribar, es farà una tria de cinc noms, que seran els que passaran a la gran final. A partir d'aquí, sereu vosaltres els encarregats de decidir el nom guanyador a través del vostre vot.

Quin nom creieu que li escau més a l'equip? L'acció SMS estarà oberta fins aquest dimarts, a les 21.00. Fins aquest moment, podeu seguir enviant les vostres propostes.

Aquesta mateixa nit, a partir de les 21.40 i dins la programació especial que TV3 ha preparat per a la final de la Champions a Roma, es donaran a conèixer els cinc noms finalistes, triats entre tots els que s'hagin rebut durant l'acció.

A partir d'aquí, sereu vosaltres, a través dels vostres SMS, els que triareu el nom guanyador.

Entre les propostes que ens heu fet arribar, destaquen, entre les més votades, Magic Team, Magic Barça, Pep Team, Pep Show Boys i Triplet Team, entre d'altres. Pel que fa als noms més curiosos, trobem alguns com Els Pepinos Assessins, O.T. (Operació Triplet), Tres we can!, Ventdelpep Team i Trifasic Team.

Recordeu que, per participar, tot el que heu de fer és enviar un missatge al 7033 amb NOM. i a continuació el nom que vulgueu posar a l'equip (per exemple: NOM.Ho Haveu Vist Team).
Anar al contingut