No n'encerta ni una...

Francesc Mauri, víctima del "Pressing APM!"

El meteoròleg de TV3 s'haurà d'enfrontar a les seves pròpies pífies, veurem el tour d'Obama pel programa i Artur Mas serà entrevistat durament per Jesús Quintero.

A l"Alguna pregunta més?" d'aquest dimarts, us presentarem la gira més fantàstica que s'ha fet aquest any i, probablement, mai: "Obama on Tour". D'altra banda, Francesc Mauri no encertarà ni una previsió i les passarà magres en el "Pressing APM!", veurem el tràiler de Star Treck Montilla's Edition i escalfarem l'ambient de cara al Barça-Bayern. A més a més, Artur Mas tornarà a ser entrevistat, però aquesta vegada per Jesús Quintero, i no pas per Mònica Terribas, i Pedro Solbes protagonitzarà un curiós episodi de "Ventdelplà". Tot això i molt més, en un programa d'uns 25 minuts.

L'"APM?" va néixer com un especial el 14 de juliol del 2004, però els bons resultats d'audiència –una mitjana de 595.000 espectadors i una quota de pantalla del 23,2%– en van afavorir la continuïtat. El 2004 va passar a ser un espai setmanal de 20 minuts, amb una quota de pantalla del 25,1% i una audiència mitjana de 679.000 espectadors. Del novembre al juliol del 2006 va tenir una audiència mitjana de 626.000 espectadors i una quota de pantalla del 22,3%. L'"Alguna Pregunta Més?" de TV3, en la quarta temporada, es va consolidar en el "prime time" amb un "share" superior al 20 % i una audiència mitjana de 617.000 espectadors. Enguany, en la cinquena temporada, està assolint un 21 % de "share" de mitjana.
Anar al contingut