Audiències

"Hat-trick Barça" bat el rècord d'audiència de la temporada

El programa del 15 de març va obtenir una quota del 12,4% (sumant-hi la quota del 8,7% en analògic i del 3,7% en digital). La mitjana d'espectadors va ser de 344.000 (241.000, en analògic, més 103.000 en digital).

Amb aquesta xifra, el programa s'ha convertit en l'espai més vist en la història del 33 digital.

El format del programa va ser estil "Vestidor", marcat pel directe

El "Hat-trick barça" va començar quan tot just l'àrbitre va xiular el final del partit del Barça a Almeria, amb una entrevista en directe a peu de gespa a Víctor Patsi i a Bojan, l'autor dels dos gols. També va fer un extens resum del partit, amb els comentaris de Xavi Torres, Pichi Alonso i el redactor de la secció del Barça, Xavi Lemus. El programa va oferir, gairebé íntegrament, la roda de premsa de Pep Guardiola, combinada amb les imatges de la càmera de seguiment a la banqueta blaugrana.

Des d'un punt de vista creatiu, dos tocs. El primer, amb un muntatge en paral·lel de la jugada del segon gol del Barça i les imatges dels Globetrotters amb el lema "Espectacle total". El segon, amb les imatges del partit de dissabte Athletic de Bilbao - Reial Madrid, un muntatge musical amb la cançó "Caradura", de Sopa de Cabra, el tècnic de l'Athletic, Joaquín Caparrós, tocant-se la galta i mirant l'àrbitre, i les imatges de les jugades polèmiques a San Mamés.
Anar al contingut