Amb la Junta Directiva com a amfitrions

Continuem la gira d'"El club" i ens desplacem a Girona!

En directe, des del teatre municipal de Girona, farem un programa especial carregat d'humor, màgia, música i moltes sorpreses!

Divendres, 13 de març, el programa que presenta Albert Om es farà en directe des del teatre municipal de Girona. Hi participaran una vintena de col·laboradors i 500 persones de públic.

Serà un programa especial, amb la Junta Directiva d'"El Club" (el Teatre de Guerrilla) com a amfitrions. Tindrem la màgia del Mag Lari, l'humor de Joan Pera i Carles Flavià i les mil veus de Pep Plaza.

La música serà de Gerard Quintana, Mazoni i Sanjosex, que hi actuaran en directe. També ens visitaran gironins il·lustres, com ara l'alcaldessa Anna Pagans i el director d'"El Punt" de les comarques de Girona, Emili Gispert, ara que el diari celebra els 30 anys.

A més, hem organitzat un concurs de cuina especial amb un jurat de luxe, els xefs Nando Jubany i Joan Roca, que triaran la millor recepta d'entre tots els plats que ens portin els veïns de Girona.

El científic del programa, Dani Jiménez, farà una classe magistral de ciència des del Pont de Pedra. També serem en directe a Lloret, i coneixerem estrangers que s'han casat amb catalans i que s'han quedat a viure a la Costa Brava.

Tot plegat, amb l'equip habitual del programa, amb la Cristina Puig, la Màbel Martí, l'Eloi Vila, la Xantal Llavina i el Jordi Gràcia.
Anar al contingut