60/90

Recordem l'Elvis i les Spice Girls, a "60/90"

A "60/90", el Juan Antonio somiava ser tan famós com el Dúo Dinámico i la seva filla, la Beatriz, volia ser com el comandant Cousteau. El Jamil va venir de Síria per ser pediatre i el seu fill, en Josef, es conformava a ser milionari.

Dijous a la nit, a "60/90", el Juan Antonio va arribar d'un poble de Còrdova decidit a triomfar en el món de la música. A Barcelona treballava en un banc, assajava a les nits i els caps de setmana, amb 50 pessetes a la butxaca, anava als balls a intentar arrambar-se a les noies. La Beatriz, la seva filla, va passar d'idolatrar les Spice Girls a venerar Nirvana. Va treballar de cambrera i va fer "botellón". Una de les emocions fortes de la seva adolescència va ser l'anunci del "póntelo- pónselo".

El Jamil va marxar de Síria per estudiar Medicina a Barcelona. No tenia diners per agafar el metro i anava als menjadors universitaris a peu. El seu fill, en Josef, aviat es va atipar d'estiuejar a Síria. Es va omplir el cos de pírcings i tatuatges i no es perdia cap capítol del concurs "Ay, qué calor!", on el moment més emocionant era quan les noies ensenyaven els pits. Ara treballa a la borsa i ha complert el seu somni de guanyar molts diners.
Anar al contingut