(S)avis

Montserrat Carulla, entrevistada per Cristina Puig, a "(S)avis"

Montserrat Carulla, dama del teatre i la televisió catalanes és entrevistada per Cristina Puig en el proper capítol de "(S)avis".

La periodista Cristina Puig conversa, a "(S)avis", amb Montserrat Carulla, qui obre per primera vegada les portes de casa seva, però també les dels seus pensaments, els seus sentiments, les seves angoixes i les seves reivindicacions. Al llarg de l'entrevista es presenta una dona forta, lluitadora, entranyable, però, sobretot, una dona que viu del i pel teatre, com ha fet tota la seva vida i com seguirà fent fins que les forces no la deixin pujar dalt d'un escenari. Alhora es mostra com una actriu feliç de la seva feina a la televisió, un mitjà que l'ha feta famosa.

Mare de 4 fills i casada en segones núpcies, parla de la família i de la seva relació amb la seva filla i també actriu Vicky Peña, i amb la seva néta, Miranda Gas, que segueix les passes de les seves predecessores. L'escenari del teatre Romea i el seu vestíbul són les altres dues localitzacions que emmarquen l'entrevista amb un dels rostres més familiars de la televisió gràcies a la seva participació en sèries tan populars com "Secrets de família", "Oh! Europa" o "El cor de la ciutat".


Cites de (S)àvia

"El teatre m'ha donat una finestra oberta al món"
"Puc fer una cosa sense cobrar però no cobrant per sota del que considero que és digne"
"Quan no estic d'acord amb el que diu el director ho discuteixo"
"Si m'haguessin demanat dirigir una obra, ho hagués fet encantada, però ara ja no em ve de gust"
"Reivindico la tasca de l'apuntador, és una figura molt necessària sobretot per no viciar el text durant els assajos"
"M'hagués agradat molt treballar amb Fernando Fernán Gómez"
"M'agrada anar a les manifestacions entre la gent, no darrere d'una pancarta" "Com a catalana, tinc la sensació que sóc tractada no com una ciutadana sinó com una vassalla"
"Sóc independentista. Cada vegada més... i abans no ho era"
"Em preocupa més la llengua que la cultura catalana"
Anar al contingut