Pel Consell Regulador del Cava

"En clau de vi" rep el V premi periodístic El Cava

El programa d'entreteniment i divulgació del 33 destinat a aprendre a gaudir del vi ha guanyat el premi El Cava pel seu suport a aquest vi escumós.

El programa "En clau de vi", dirigit per Marcel Gorgori i emès al 33, ha estat guardonat amb el premi El Cava que concedeix el Consell Regulador del Cava als mitjans que s'han distingit pel seu suport a aquest vi escumós.

El jurat, format per l'humorista gràfic Antonio Fraguas "Forges", l'escriptor Luis Olaizola i els periodistes Victoria Prego, Cristina García Ramos i Fernando Argenta, a més de guardonar el programa "El cava" de la sèrie "En clau de vi", també ha guardonat el magazín de "La Vanguardia" i "Protagonistas Madrid" de Punto Radio.

"En clau de vi" és un programa d'entreteniment i divulgació per aprendre a gaudir del vi. Es va emetre pel Canal 33 des del gener del 2007 durant 13 setmanes. El format ens va aportar les recomanacions del sommelier Josep Roca i la visió de diferents personatges convidats, com ara Joan Manuel Serrat, Carme Ruscalleda, Rosa Cullell, Lluís Bassat, Josep Maria Espinàs, Sandro Rossell..., que van fer un repàs dels seus records del vi.
Pel que fa a l'audiència del programa, va ser d'una mitjana de 3,2 de quota de pantalla i 78.000 espectadors.

Actualment el programa està en plena producció per oferir una nova temporada.
Anar al contingut