Bocamoll

"Bocamoll" ha regalat més de 16.000 euros

Ricard Franch i Eloi Isern són els guanyadors dels més de 16.000 euros que el dimecres dia 5 de març ha regalat "Bocamoll".

El concurs que cada tarda presenta Espartac Peran ha regalat 16.440 euros, rècord del programa. Ricard Franch i Eloi Isern, amics i músics de Barcelona, ja fa nou programes que hi participen i havien acumulat 3.945 euros. Dimecres, però, van aconseguir engreixar encara més el seu marcador, perquè van superat la prova "On ho poso", en la qual han de relacionar set conceptes amb tres camps.

Tot i emportar-se el sac, veurem com continuen el seu pas per "Bocamoll", ja que qui arriba a la prova final i a l'anterior té la possibilitat de tornar a concursar-hi.

El concurs, que ja fa gairebé tres mesos que emet TV3, tracta de temes de llengua i de cultura general d'una manera amena, lúdica i divertida. El dinamisme i la diversitat pel que fa a les proves, els continguts i la procedència i edat dels concursants es fa evident al llarg del programa. Cada dia s'elimina una parella i en continuen dues. La llista d'espera per concursar-hi és inacabable!
Anar al contingut