Ferran Gallart en un concert dels Strombers

Així sona l'última cançó de Strombers, amb la veu de Ferran Gallart gravada abans de morir

"Mare" és una cançó que el cantant tenia enregistrada només a veu i guitarra abans de morir i ara el grup ha publicat a tall d'homenatge

RedaccióActualitzat

La banda cardonina Strombers s'acomiada aquest divendres del món de la música amb una cançó inèdita titulada "Mare". La cançó està dedicada al seu cantant i cofundador, Ferran Gallart, que va morir el setembre de l'any passat.

En una publicació a Instagram, els Strombers i la discogràfica Crea Music han anunciat la darrera cançó i han agraït als seguidors i als diferents col·laboradors el suport a tota la música que els ha acompanyat en els últims anys.

 

Una cançó per totes les mares

El tema s'ha fet amb la col·laboració del grup Bonsai Blau, que està format pels fills dels membres de la banda de Cardona.

La discogràfica ha explicat en un comunicat que "Mare" és un tema on aflora la sensibilitat del grup i que consta d'una melodia i una lletra "senzilla i honesta" per totes les mares del món i que "es converteix en un himne a la maternitat".

Aquesta cançó estava enregistrada només a veu i guitarra per Gallart i la dedicava a la seva mare. Ara, la banda i la família han decidit recuperar-la, acabar d'instrumentar-la i produir-la per donar-hi forma gràcies a la col·laboració del productor Xasqui Ten.


El "flopsy": una barreja d'estils pròpia

Strombers és una banda fundada per Ferran Gallart i Toni company, fa més de 20 anys. La música de Strombers es caracteritza per la barreja d'estils, entre l'ska, el reggae, el rock, les rumbes, la cúmbia o fins i tot l'electrònica, amb un aire juvenil, festiu i gamberro. Un estil musical que ells mateixos anomenen "flopsy".

El seu últim àlbum, 'La flor de la vida' es va publicar el 2022 i s'afegeix a un total de 8 discos i diversos singles, on també destaquen versions en directe i recopilatoris.

Strombers ha volgut homenatjar el cantant amb aquesta última contribució a la música abans de separar-se definitivament.
 

 

 

ARXIVAT A:
CulturaMúsica
Anar al contingut