Contacta

 

PREGUNTES FREQÜENTS

Com puc aconseguir una còpia d’un reportatge?

  • Per a ús privat.
    El Servei de Còpies pot realitzar, a partir d’una petició concreta, una còpia de vídeo d’ús privat, en format VHS o DVD, del reportatge que sigui del vostre interès, sempre que pertanyi a la producció pròpia de TVC (© Televisió de Catalunya) i no tingui cap restricció o limitació pel que fa als drets de reproducció. TVC no té els drets de reproducció dels reportatges adquirits, i per tant no en podrà realitzar còpies. Visiteu el Servei de Còpies.
  • Per a ús comercial.
    El Servei de Venda d'Imatges d'Arxiu ofereix la possibilitat d’adquirir imatges del seu fons per utilitzar en noves produccions (vídeos, programes de televisió, espots publicitaris, CD-ROM, Internet, etc.). Visiteu el Servei de Venda d'Imatges d'Arxiu
  • Per veure en línia.
    Si no necessiteu la còpia i només voleu veure un reportatge emès per TVC, teniu al vostre abast el nou servei 3alacarta. Aquest servei permet veure des d'internet, en qualsevol moment, molts dels programes de TVC i la programació de producció pròpia en directe dels seus canals, a través de les connexions de banda ampla (ADSL i cable). Visiteu el web del 3alacarta.
 
25 anys de 30 minuts
 
 
 
Televisió de Catalunya
Televisió de Catalunya, S.A.