Xavi surt del domicili de Joan Laporta acompanyat de Rafa Yuste
Xavi surt del domicili de Joan Laporta acompanyat de Rafa Yuste (EFE)
barça

Xavi Hernández complirà el contracte amb el Barça fins al 2025

Tarda frenètica a les oficines del Barça i cimera a casa de Laporta que s'ha acabat a mitjanit

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi seguirà al Barça fins al 2025. L'entrenador del Barça complirà finalment el seu contracte amb el club blaugrana malgrat que va anunciar que marxaria al juny. Una decisió que s'ha confirmat després d'una tarda frenètica a les oficines del Barça i al domicili de Joan Laporta.

A dos quarts de dotze de la nit, i després d'una cimera de més de quatre hores, Xavi Hernández ha sortit de casa de Joan Laporta acompanyat de Rafa Yuste. Per a aquest dimecres s'espera una declaració de Joan Laporta en què donarà detalls de les decisions preses.


Yuste ha confirmat la il·lusió del de Terrassa per continuar un projecte centrat en els joves del planter.

Enric Masip també ha parlat al sortir de la reunió.


Dimecres decisiu

Aquest dimecres l'equip tenia dia de festa, però els despatxos han tret fum i s'han succeït les reunions amb el rerefons de la continuïtat o no de Xavi a la banqueta. El moviment ha començat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, on s'han trobat l'entrenador i el director esportiu del club, Deco.

Unes reunions que són habituals, però no el que ha passat després. En acabar, tots dos s'han traslladat al domicili particular de Joan Laporta, on també hi havia el vicepresident Rafael Yuste i Alejandro Echevarría. A quarts de 8 ha començat una reunió d'alt nivell que encara continua i de la qual havia de sortir la decisió de si Xavi seguiria sent, o no, l'entrenador del Barça.


Passades les 21.00, han arribat tres membres més de la comissió esportiva del Barça al domicili de Joan Laporta: Bojan Krcic, Enric Masip i Joan Solé.

Bojan arriba a casa de Laporta enmig d'un núvol de periodistes (EFE)

La cúpula esportiva estaria posant també les seves condicions, que podrien afectar l'apartat de preparació física del primer equip, és a dir, els fisioterapeutes.

Des del club, són optimistes pel que fa a la carpeta fair play. Confien a recuperar la regla del 1x1 i poder materialitzar fitxatges per apujar el nivell de la plantilla.


Cara a cara Xavi-Deco

Xavi ha arribat a les 17.30 a la Ciutat Esportiva, mentre que Deco hi ha arribat 10 minuts més tard. Cap a les 19.00 ha acabat la reunió, que ha tingut una durada d'una hora i mitja aproximadament.

Trobada per començar a parlar de les possibilitats esportives de cara a la confecció de la plantilla de la temporada 2024-25. Possibles sortides i fitxatges.

Tot i que des del gener Xavi s'havia mantingut ferm en la seva decisió de deixar de ser l'entrenador a partir del 30 de juny, els últims dies s'havia repensat la seva decisió.

Tot i això, Xavi és conscient que al club no hi ha unanimitat al voltant de la seva continuïtat, però el nucli dur de l'àrea esportiva hi confia. El president Laporta, el vicepresident i el director esportiu Deco no han amagat mai que la millor solució per a la pròxima temporada és la continuïtat de Xavi. A les nou del vespre s'ha confirmat que l'entrenador de Terrassa continuarà a la banqueta del Barça.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut